KAIΡΟΣ: Τα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Δευτέρα, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά τις πρωινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες μέσες νεφώσεις. Μετά το μεσημέρι ενδέχεται να εμφανιστούν τοπικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και από το απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και στα νότια παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά στα δυτικά παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Σήμερα, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Δευτέρα, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Hot this week

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τραγωδία με δύο νεκρούς – Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, εκατοντάδες απεγκλωβίστηκαν δια θαλάσσης-(Βίντεο)

Τραγική διάσταση παίρνει η μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε...

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: Η ανθρώπινη ζωή πάνω από …λίγα

Ο δημοσιογράφος του OLOI Media Νίκος Κατσαρός σχολιάζει με...

ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ: Καλοκαιρινή μπόρα μέσα στον Αύγουστο-(Βίντεο)

Μια μικρή ανάσα δροσιάς μέσα στην καρδιά του Αυγούστου...

ΓΥΠΑΣ: Εξαντλημένο πουλί στο καπό και… βόλτες στην πλατεία – Αντιδράσεις για το απίστευτο περιστατικό-(Βίντεο)

Αντιδράσεις προκαλεί ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη Νεάπολη Λασιθίου...

Topics

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: Η ανθρώπινη ζωή πάνω από …λίγα

Ο δημοσιογράφος του OLOI Media Νίκος Κατσαρός σχολιάζει με...

ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ: Καλοκαιρινή μπόρα μέσα στον Αύγουστο-(Βίντεο)

Μια μικρή ανάσα δροσιάς μέσα στην καρδιά του Αυγούστου...

ΓΥΠΑΣ: Εξαντλημένο πουλί στο καπό και… βόλτες στην πλατεία – Αντιδράσεις για το απίστευτο περιστατικό-(Βίντεο)

Αντιδράσεις προκαλεί ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη Νεάπολη Λασιθίου...

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΟΔΟΣ: Πυκνή τροχαία κίνηση στον δρόμο – Δείτε εναλλακτικές διαδρομές

Πυκνή είναι η τροχαία κίνηση που παρατηρείται στον δρόμο...

Related Articles

Popular Categories