KAIΡΟΣ: Μύρισε Καλοκαίρι την Δευτέρα του Πάσχα-Άνοδος της θερμοκρασίας

Καλοκαίρι θα θυμίσει σήμερα η θερμοκρασία παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, για να στραφούν αργά το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 14 βαθμούς στα παράλια.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές. Την Πέμπτη, θα αναπτυχθούν σταδιακά τοπικά αυξημένες νεφώσεις και το απόγευμα πιθανόν να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως σε ανατολικές περιοχές. Σταδιακά από την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, η οποία την Πέμπτη αναμένεται να υποχωρήσει. Η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει πολύ πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Hot this week

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: «Φτηνά τη γλιτώσαμε» φέτος με τις λαμπρατζιές – Δύο ανήλικοι τραυματίες από κροτίδες στη Λάρνακα

Με δύο περιστατικά τραυματισμών ανηλίκων από κροτίδες σημαδεύτηκε η...

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΧΑΟΣ: Επικίνδυνες εστίες φωτιάς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από λαμπρατζιές – (Βίντεο)

Πασχαλινή αναστάτωση καταγράφηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε...

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Πρωτόγνωρη τραγωδία από την κατάρρευση μέρους πολυκατοικίας-Εντοπίστηκε δεύτερος νεκρός

Πρωτόγνωρο για την Κύπρο είναι το γεγονός της κατάρρευσης...

Topics

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΧΑΟΣ: Επικίνδυνες εστίες φωτιάς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από λαμπρατζιές – (Βίντεο)

Πασχαλινή αναστάτωση καταγράφηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατάρρευση τμήματος πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια – Επιχείρηση διάσωσης σε εξέλιξη-(Φώτο)

Συναγερμός σήμανε στη Λεμεσό, στην περιοχή της Γερμασόγειας, όταν...

ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας – Περιορισμένη ορατότητα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έντονη καταιγίδα πλήττει αυτή την...

Related Articles

Popular Categories