KAIΡΟΣ: Η βροχή και οι καταιγίδες θα «καθαρίσουν» την ατμόσφαιρα-Πιο κάτω η θερμοκρασία

Βροχές και καταιγίδες προβλέπεται για σήμερα οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 43 ανταγωνιστές ζητούν την παρέμβαση της Κομισιόν-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1666164386/google-giati-43-antaghonistes-tis-zitoun-tin-paremvasi-tis-komision

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Αγώνας ζωής για τη 37χρονη μητέρα τριών παιδιών – Έρανος για τη θεραπεία της στην Αγγλία

Η ιστορία της 37χρονης Έλενας Αντωνιάδου έχει συγκινήσει το...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Για άνδρα που φέρεται να παρενοχλούσε γυναίκες στο Δασούδι – Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται καταγγελία γυναίκας για περιστατικό...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γιατί ένας 16χρονος φέρεται να έβαλε φωτιά σε ιστορική μπυραρία – Η Αστυνομία αναζητεί το κίνητρο

Στη σύλληψη ενός 16χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο...

Topics

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Για άνδρα που φέρεται να παρενοχλούσε γυναίκες στο Δασούδι – Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται καταγγελία γυναίκας για περιστατικό...

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΖΕΣΤΗ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση και 40άρια στο εσωτερικό

Ο καύσωνας συνεχίζει να «ψήνει» την Κύπρο, με το...

Related Articles

Popular Categories