KAIΡΟΣ: Mας “έφαγε” η σκόνη-Πότε υποχωρεί και έρχονται βροχές

Αυξημένη και αύριο θα είναι η σκόνη στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.    Όπως αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας, ασθενής χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.   

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ αλλά αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ορεινά, τα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.   Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αρχικά στα δυτικά ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.   Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.   Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Το βράδυ αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει τη Δευτέρα μικρή πτώση, κυρίως στα παράλια, ενώ στη συνέχεια θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.  

Hot this week

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο 28χρονη – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 28χρονη, η οποία τραυματίστηκε...

ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ: Ο Λευκός Οίκος της αποδίδει τη συμφωνία για κατάπαυση πυρός σε Oυκρανική πόλη – Πότε τίθεται σε ισχύ

Μια προσωρινή κατάπαυση του πυρός στην ουκρανική πόλη Ολέσκι,...

ΔΙΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Στο στόχαστρο ο πατέρας για όσα φέρεται να περνούσε το παιδί – «Εμένα πυροβολούν»

Φωνές, έντονες αντιπαραθέσεις και προειδοποιήσεις από την έδρα σημάδεψαν...

Topics

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο 28χρονη – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 28χρονη, η οποία τραυματίστηκε...

ΔΙΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: Στο στόχαστρο ο πατέρας για όσα φέρεται να περνούσε το παιδί – «Εμένα πυροβολούν»

Φωνές, έντονες αντιπαραθέσεις και προειδοποιήσεις από την έδρα σημάδεψαν...

ΣΙΚΕΛΙΑ: Iσχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ – Εκκενώθηκαν σχολεία και δημοτικά κτίρια-(Bίντεο)

Σειρά σεισμικών δονήσεων καταγράφηκε την Παρασκευή στη θαλάσσια περιοχή...

ΠΑΦΟΣ: Eκτός από φυσίγγια, στον καταψύκτη είχαν και… λαγό – Τι εντόπισαν σε οικία

Δεν έκρυβαν μόνο φυσίγγια. Στον καταψύκτη της οικίας βρέθηκαν...

Related Articles

Popular Categories