Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου, 2026
6.2 C
Cyprus

KAIΡΟΣ: Mια ζέστη και μια βροχή και καταιγίδες

Άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία κατά τις επόμενες ημέρες η οποία θα κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΤΖΟΚΕΡ: Δύο τυχεροί μοιράζονται €15.000.000

Τη νύχτα της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε η...

ΣΙΛΙΑ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗ: Η πρώτη Ελληνίδα στο επίσημο Ημερολόγιο Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού

Ο οίκος Celia Kritharioti σημειώνει μια ιστορική στιγμή για...

ΚΡΥΑ ΝΥΧΤΑ: Κουβερτούλα και τζάκι… ή καλή παρέα, η νύχτα προμηνύεται παγωμένη

Κουβερτούλα, τζάκι, καλοριφέρ και ένα ζεστό ρόφημα. Με αυτά...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τρόμος σε σπίτι από ψεύτικο υπάλληλο ΑΗΚ-Τι αναφέρει η Χριστίνα Παπαδόπουλου

Ανησυχία και αναστάτωση προκάλεσε καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την...

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: «Δεν ήταν χιούμορ, δεν ήταν ατυχής στιγμή» – Στο στόχαστρο οι δηλώσεις του Φειδία Παναγιώτου

Την έντονη αντίδρασή της εκφράζει η Κυπριακή Παραολυμπιακή Επιτροπή...

Topics

ΤΖΟΚΕΡ: Δύο τυχεροί μοιράζονται €15.000.000

Τη νύχτα της Κυριακής 25 Ιανουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε η...

ΚΡΥΑ ΝΥΧΤΑ: Κουβερτούλα και τζάκι… ή καλή παρέα, η νύχτα προμηνύεται παγωμένη

Κουβερτούλα, τζάκι, καλοριφέρ και ένα ζεστό ρόφημα. Με αυτά...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τρόμος σε σπίτι από ψεύτικο υπάλληλο ΑΗΚ-Τι αναφέρει η Χριστίνα Παπαδόπουλου

Ανησυχία και αναστάτωση προκάλεσε καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την...

AΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ: Σε χρόνο-ρεκόρ η μεταφορά παιδιού 2,5 ετών στο ΓΝ Λευκωσίας

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας το...

ΤΡΟΟΔΟΣ: Όλοι για τα χιόνια – Η Αστυνομία συστήνει προσοχή

Πλήθος εκδρομέων επισκέπτεται σήμερα το Τρόοδος για να απολαύσει...

Related Articles

Popular Categories