KAIΡΟΣ: Kαλοκαιρινές βροχές για το τριήμερο του Κατακλυσμού -Η σκόνη καλά κρατεί

Αυξημένες είναι οι νεφώσεις για σήμερα οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και το Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Κυριακή, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Hot this week

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ξεγνοιασιά για όλη την οικογένεια με τη σειρά αντηλιακών Cien Sun

Κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια κάτω από τον ήλιο...

DOERS SUMMIT LIMASSOL 2026: Τεχνολογία, Δημιουργικότητα και το Μέλλον των Ψηφιακών Εμπειριών

Η CAPSBOLD και η SPORTSOFT επέστρεψαν ως Creative Marketing...

ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ CGI: Η DeLeMa McCann πίσω από τον «Μαγικό Κόσμο» της Χαραλαμπίδης Κρίστης

Πώς μπορεί μια συσκευασία γάλακτος να αποτελέσει την αφετηρία...

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΦΑΜΕΓΑ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Με συναρπαστικές προσφορές και διαγωνισμούς που κληρώνουν, μεταξύ άλλων,...

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ οι εργασίες για το Imperio Skyline

Η Imperio ηγείται της βιώσιμης οικιστικής ανάπτυξης στη Γερμασόγεια...

Topics

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΦΑΜΕΓΑ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Με συναρπαστικές προσφορές και διαγωνισμούς που κληρώνουν, μεταξύ άλλων,...

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ οι εργασίες για το Imperio Skyline

Η Imperio ηγείται της βιώσιμης οικιστικής ανάπτυξης στη Γερμασόγεια...

Η EXINITY ΚΑΙ ΤΟ ANDREY DASHIN’s FOUNDATION στηρίζουν τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου του ΠΑΣΥΚΑΦ

Στήριξη καρκινοπαθών και των οικογενειών τους σε όλη την...

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (12-13-14 Ιουνίου)

Δράσεις Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου...

Related Articles

Popular Categories