KAIΡΟΣ: Iσχυροί άνεμοι με την θερμοκρασία στα κανονικά επίπεδα

Στα κανονικά επίπεδα για την εποχή θα κατέλθει σήμερα η θερμοκρασία με τους 40 βαθμούς να υποχωρούν στο παρόν στάδιο.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και νότια παράλια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Κατέρρευσαν οι τρεις πρώτοι όροφοι επταώροφου κτιρίου – Άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια-(Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη, όταν...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ: Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Πότε επιστρέφουν οι βροχές

Από τις βροχές στην άνοδο της θερμοκρασίας αλλάζει σταδιακά...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Φθορές σε πεζογέφυρα στη Λεμεσό πάνω από τον αυτοκινητόδρομο– «Πριν τραυματιστεί κάποιος» -(Βίντεο)

Σοβαρές φθορές στην επιφάνεια πεζογέφυρας πάνω από τον αυτοκινητόδρομο,...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τροχαίο τα ξημερώματα – Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από πρόσκρουση σε δέντρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Πρωταρά, με την...

«ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;»: Νέα εκστρατεία για λιγότερα απόβλητα στην Κύπρο

Η μείωση της χρήσης πλαστικών μιας χρήσης βρίσκεται στο...

Topics

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ: Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Πότε επιστρέφουν οι βροχές

Από τις βροχές στην άνοδο της θερμοκρασίας αλλάζει σταδιακά...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Τροχαίο τα ξημερώματα – Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από πρόσκρουση σε δέντρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Πρωταρά, με την...

«ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;»: Νέα εκστρατεία για λιγότερα απόβλητα στην Κύπρο

Η μείωση της χρήσης πλαστικών μιας χρήσης βρίσκεται στο...

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Πάσσαλος στη μέση του πεζοδρομίου – Εμπόδιο για ΑμεΑ και άτομα με προβλήματα όρασης-(Βίντεο)

Ένας σιδερένιος πάσσαλος, τοποθετημένος στη μέση πεζοδρομίου στην Αγλαντζιά,...

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Τέλος εποχής στον ΑΝΤ1 μετά από σχεδόν 30 χρόνια – «Αποχωρούμε για λόγους αρχής»

Τίτλοι τέλους πέφτουν στη μακρόχρονη συνεργασία των «Ράδιο Αρβύλα»...

Related Articles

Popular Categories