KAIΡΟΣ: Τα σκαμπανέβασμα της θερμοκρασίας

Άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπεται τουλάχιστον για τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ενώ κατά τις βραδυνές ώρες η θερμοκρασία πέφτει θυμίζοντας μας ότι είναι Φθινόπωρο

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, ενώ σταδιακά στα ανατολικά, στα νότια και στα δυτικά παράλια θα καταστούν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα βόρεια, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά στα ορεινά, από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Την Τετάρτη, κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά, οι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή της, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Πέμπτη, από το μεσημέρι και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή της, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Hot this week

ΑΙ: Νέα μοντέλα, έντονος ανταγωνισμός και η Google στα δικαστήρια

Η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς,...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 17χρονο και 19χρονο μετά από επίθεση σε 41χρονο στη Λήδρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα...

ENAVSMA: Παρουσιάζει τα συλλεκτικά χειροποίητα κεριά του-Φως, τέχνη και κοινωνική προσφορά σε μία δημιουργία

Το ENAVSMA Foundation παρουσιάζει μια ξεχωριστή συλλεκτική δημιουργία με...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 7SKIES ROOF BAR: Στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν

Το 7Skies roof bar επιστρέφει δυναμικά για τη νέα...

Topics

ΑΙ: Νέα μοντέλα, έντονος ανταγωνισμός και η Google στα δικαστήρια

Η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς,...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 17χρονο και 19χρονο μετά από επίθεση σε 41χρονο στη Λήδρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 7SKIES ROOF BAR: Στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν

Το 7Skies roof bar επιστρέφει δυναμικά για τη νέα...

MAKE MUSIC CYPRUS: Επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή χρονιά!

Το Make Music Cyprus επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή...

Related Articles

Popular Categories