KAIΡΟΣ: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες-Πάνω από 30 βαθμούς

Ασθενής υψηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή μας. Σήμερα Παρασκευή, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος, το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά/ημιορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε θαλάσσιους, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω και θα ανέλθει γύρω στους 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απόγειοι, εντάσεως 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα έως λίγο πιο πάνω και θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. 

Αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και παροδικά έως συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις και αναμένονται λίγες σταγόνες λάπσης ή και τοπικές ελαφριές λασποβροχές.. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, η οποία θα είναι περιορισμένη κυρίως μερικά χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, εντάσεως 1-3 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε βορειοανατολικούς έως νοτιοανατολικούς, εντάσεως 3-4 μποφόρ ενώ στα δυτικά θα πνέουν βόρειοι έως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 27 έως 30 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού, γύρω στους 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα.

Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος από μέσες και υψηλές νεφώσεις και αναμένονται λίγες σταγόνες λάπσης ή και τοπικές ελαφριές λασποβροχές. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, η οποία θα είναι περιορισμένη κυρίως μερικά χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, γύρω στους 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς Κελσίου στη Χιονίστρα. 

Hot this week

EUROSTAT:«Φωτιά» στις τιμές των καυσίμων τον Αύγουστο – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Κύπρο

Νέα σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι τιμές των καυσίμων στην...

ΠΟΛΩΝΙΑ: Δύο 16χρονοι σχεδίαζαν επιθέσεις σε σχολείο και τζαμί – Είχαν έρθει σε επαφή μέσω διαδικτύου

Δύο 16χρονοι βρίσκονται στο επίκεντρο έρευνας των πολωνικών αρχών...

ALPHA: Ένα παιδικό χαμόγελο που έσβησε πρόωρα και ο ανείπωτος πόνος των γονιών του

Με πόνο και βαθιά συγκίνηση η οικογένεια του μικρού...

ΣΦΟΔΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ: «Έμφραγμα» στη Λεωφόρο Στροβόλου – Αγανακτισμένοι οι οδηγοί, επιστολές σε Τροχαία και Δήμο

Έντονες είναι οι αντιδράσεις και τα παράπονα πολιτών για...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Αναποδογυρίστηκε σκυβαλοφόρο – Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, 22...

Topics

ALPHA: Ένα παιδικό χαμόγελο που έσβησε πρόωρα και ο ανείπωτος πόνος των γονιών του

Με πόνο και βαθιά συγκίνηση η οικογένεια του μικρού...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Αναποδογυρίστηκε σκυβαλοφόρο – Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, 22...

ΚΑΙΡΟΣ: 33άρια σήμερα και μετά βροχές – Πώς αλλάζει το σκηνικό

Με καλό καιρό ξεκινά η σημερινή ημέρα, ωστόσο το...

ΜΥΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ: Πάνω από 205.400 εθελοντές στο Αρχείο Καραϊσκάκειου

Με περισσότερους από 205.400 εθελοντές δότες στο Αρχείο Εθελοντών...

Related Articles

Popular Categories