Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, 2025
7.9 C
Cyprus

KAIΡΟΣ: Yψηλή θερμοκρασία με βροχές-Δεν θα λείψουν και οι άνεμοι

- Advertisement -

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, κυρίως ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά παντού ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, κυρίως ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά παντού ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά ενδέχεται να παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια. Αργότερα και κατά τις πρωινές ώρες, τοπικά πιθανόν να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως σε ανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Προσωρινό κλείσιμο Λεωφόρου Μακαρίου για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων...

ΤΡΙΟ ΟΣΤΙΝΑΤΟ: Οι αδελφές Χατζηανδρέου ξαναφέρνουν τη «Σιγή» στη σκηνή

Οι αδελφές Άντρη, Βίκη και Νατάσα Χατζηανδρέου, γνωστές ως...

ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: Πρώτα η Δικαιοσύνη, μετά η προαγωγή-Ποιοι αναλαμβάνουν καθήκοντα αύριο

Το Υπουργικό απότρεψε την επιστροφή της στα καθήκοντα εν...

Topics

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Προσωρινό κλείσιμο Λεωφόρου Μακαρίου για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων...

ΤΡΙΟ ΟΣΤΙΝΑΤΟ: Οι αδελφές Χατζηανδρέου ξαναφέρνουν τη «Σιγή» στη σκηνή

Οι αδελφές Άντρη, Βίκη και Νατάσα Χατζηανδρέου, γνωστές ως...

ΠΑΦΟΣ: Παρασύρθηκε πεζός από αυτοκίνητο

Τραυματισμός πεζού σημειώθηκε γύρω στις 17:00 στην περιοχή Τάφοι...

Related Articles

Popular Categories