Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
5.6 C
Cyprus

KAIΡΟΣ: To Kαλοκαίρι είναι ακόμη εδώ αλλά με τοπικές βροχές

- Advertisement -

Θερμοκρασία καλοκαιριού με φθινοπωρινές βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα πυκνώνουν, αναμένεται να δώσουν από το μεσημέρι και μετά, τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί από το μεσημέρι και μετά γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Πέμπτη θα παρατηρούνται, από το μεσημέρι και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ: Το κέντρο της Λευκωσίας ετοιμάζεται για μεγάλη αναβάθμιση με 100+ προτάσεις

Προσπάθειες για την αναβάθμιση της λεωφόρου Μακαρίου στο κέντρο...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: Η μεταξωτή γραβάτα εμπνευσμένη από ρωμαϊκό έκθεμα του Μουσείου Πιερίδη-(Φώτο)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι...

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Εκτός από τους δασκάλους, απεργούν και οι καθηγητές – Την πληρώνουν οι γονείς

Σε στάση εργασίας προχωρούν τόσο οι δάσκαλοι όσο και...

ΛΕΜΕΣΟΣ: 1,2 εκατ. ευρώ χάθηκαν μέσα από email!

Μεγάλη υπόθεση διαδικτυακής απάτης απασχολεί το ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς...

Topics

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ: Το κέντρο της Λευκωσίας ετοιμάζεται για μεγάλη αναβάθμιση με 100+ προτάσεις

Προσπάθειες για την αναβάθμιση της λεωφόρου Μακαρίου στο κέντρο...

ΛΕΜΕΣΟΣ: 1,2 εκατ. ευρώ χάθηκαν μέσα από email!

Μεγάλη υπόθεση διαδικτυακής απάτης απασχολεί το ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς...

«ΕΙΚΟΝΙΖΩ ΤΑ ΔΩΔΕΑΗΜΕΡΑ»: Εργαστήριο Ζωγραφικής και αφήγησης για οικογένειες

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου διοργανώνει δωρεάν εργαστήριο Ζωγραφικής...

AΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ, που τον τελευταίο καιρό μάχονταν...

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ»: Η ιστορία της κυπριακής αγελάδας ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη

Το ντοκιμαντέρ «Ο Κόσμος Μικραίνει» φέρνει στο φως την...

Related Articles

Popular Categories