KAIΡΟΣ: Aπολαύστε την τελευταία βουτιά της Κυριακής του Αυγούστου-Ψηλή θερμοκρασία

Η τελευταία Κυριακή του Αυγούστου μας επιφυλάσσει ψηλή θερμοκρασία που προσφέρεται γα μια ακόμη βουτιά πριν επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα στα δυτικά, στα βόρεια και στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις πρωινές κυρίως ώρες, είναι πιθανόν τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 

Hot this week

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ: Η θάλασσα δεν έχει ωράριο – Ώρα για βάρδιες στις παραλίες της Κύπρου. Ποιος έχει την ευθύνη;

Κάθε καλοκαίρι, με την άνοδο της θερμοκρασίας, οι παραλίες...

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το φως των ματιών μας – Η ιστορία και ο συμβολισμός της

Σήμερα, 26 Ιουλίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη...

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΑΤΗΣ: Ψεύτικα SMS και email κλέβουν προσωπικά στοιχεία – Πώς να προστατευτείτε

Νέα μορφή διαδικτυακής απάτης βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο...

Topics

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το φως των ματιών μας – Η ιστορία και ο συμβολισμός της

Σήμερα, 26 Ιουλίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη...

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΑΤΗΣ: Ψεύτικα SMS και email κλέβουν προσωπικά στοιχεία – Πώς να προστατευτείτε

Νέα μορφή διαδικτυακής απάτης βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο...

CΥPRUS SWIM CHALLENGE: Η τελική δράση με επίκεντρο τη μείωση των πλαστικών στις θάλασσες

Με επίκεντρο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την...

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε για να συνυπάρχουμε

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος νιώθει την ανάγκη να...

Related Articles

Popular Categories