KAIΡΟΣ: Φθινοπωρινή η σημερινή ημέρα-Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Φθινοπωρινή είναι η σημερινή ημέρα με ασθενή χαμηλή πίεση που αναμένεται να επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή, μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, της οποίας οι συγκεντρώσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να είναι αυξημένες.

Σήμερα, αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως μέσες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Σταδιακά όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τον καιρό να καθίσταται τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού, στα νότια και ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα, οι άνεμοι είναι δυνατόν να ενισχύονται και να μεταβάλλονται. Από αργά το απόγευμα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και σταδιακά στα ανατολικά και στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε δυτικές και νότιες ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Hot this week

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Εντοπίστηκε το Filo Jet στα 550 μέτρα – Με ρομπότ οι έρευνες στον βυθό

Κρίσιμη εξέλιξη στις έρευνες σημειώνεται αυτή τη ώρα για...

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ: H 19χρονη που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στη Σωτήρα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης, η...

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗN ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Ποσά έως €20.000 για σπίτια – Τι προβλέπεται για επιχειρήσεις, οχήματα και φωτοβολταϊκά

Μια σημαντική οικονομική ανάσα στους πολίτες που υπέστησαν ζημιές...

H Lidl Κύπρου βάζει «Ψαλίδι στον Πληθωρισμό» και μειώνει τις τιμές σε περισσότερα από 60 προϊόντα

Μια πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης του καταναλωτικού προϋπολογισμού ενάντια στις...

Topics

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Εντοπίστηκε το Filo Jet στα 550 μέτρα – Με ρομπότ οι έρευνες στον βυθό

Κρίσιμη εξέλιξη στις έρευνες σημειώνεται αυτή τη ώρα για...

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ: H 19χρονη που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στη Σωτήρα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης, η...

H Lidl Κύπρου βάζει «Ψαλίδι στον Πληθωρισμό» και μειώνει τις τιμές σε περισσότερα από 60 προϊόντα

Μια πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης του καταναλωτικού προϋπολογισμού ενάντια στις...

Τρεις συνεχόμενες νίκες για τον Pajari και η Toyota αγκαλιάζει τον τίτλο

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η...

ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ…ΒΡΟΧΕΣ: Πάμε εναλλάξ στην Κύπρο – Πότε υποχωρεί η ζέστη

Μπορεί η ζέστη να παραμένει αισθητή, ωστόσο ο καιρός...

ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Χρυσός στο Ταράντο και ιστορικό επίτευγμα για την Κύπρο

Ιστορική επιτυχία για τον Μάριο Γεωργίου και την Κύπρο...

Related Articles

Popular Categories