KAIΡΟΣ: Μεμονωμένες βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Σταδιακά θα αναπτύσσονται νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σύντομα στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα νοτιοανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τις απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή αναμένεται μικρή πτώση ενώ τη Δευτέρα αναμένεται μικρή άνοδος.

Hot this week

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: «Φτηνά τη γλιτώσαμε» φέτος με τις λαμπρατζιές – Δύο ανήλικοι τραυματίες από κροτίδες στη Λάρνακα

Με δύο περιστατικά τραυματισμών ανηλίκων από κροτίδες σημαδεύτηκε η...

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΧΑΟΣ: Επικίνδυνες εστίες φωτιάς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από λαμπρατζιές – (Βίντεο)

Πασχαλινή αναστάτωση καταγράφηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε...

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Πρωτόγνωρη τραγωδία από την κατάρρευση μέρους πολυκατοικίας-Εντοπίστηκε δεύτερος νεκρός

Πρωτόγνωρο για την Κύπρο είναι το γεγονός της κατάρρευσης...

Topics

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΧΑΟΣ: Επικίνδυνες εστίες φωτιάς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από λαμπρατζιές – (Βίντεο)

Πασχαλινή αναστάτωση καταγράφηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατάρρευση τμήματος πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια – Επιχείρηση διάσωσης σε εξέλιξη-(Φώτο)

Συναγερμός σήμανε στη Λεμεσό, στην περιοχή της Γερμασόγειας, όταν...

ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας – Περιορισμένη ορατότητα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έντονη καταιγίδα πλήττει αυτή την...

Related Articles

Popular Categories