KAΙΡΟΣ: Bροχερή η σημερινή ημέρα με καταιγίδες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα είναι μεμονωμένα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη και στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι ταραγμένη, ενώ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα καταστεί ταραγμένη και στα δυτικά και τοπικά στα νότια και βόρεια παράλια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, ενώ από το απόγευμα αναμένεται βελτίωση. Στην περιοχή θα πνέουν επίσης πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί άνεμοι. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη παραμένοντας στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 31 εκατοστά.

Hot this week

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: «Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος»– Ποια μέτρα αποφάσισαν και τι σχεδιάζουν τις επόμενες ημέρες

Αποφασισμένοι να παρεμποδίσουν κάθε διαδικασία θανάτωσης ζώων λόγω αφθώδους...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Δεν αποκλείουν νέες κινητοποιήσεις ακόμη και την ημέρα των εκλογών-(Bίντεο)

Έκτακτη συνεδρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα στη Χοιροκοιτία οι...

Topics

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: «Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος»– Ποια μέτρα αποφάσισαν και τι σχεδιάζουν τις επόμενες ημέρες

Αποφασισμένοι να παρεμποδίσουν κάθε διαδικασία θανάτωσης ζώων λόγω αφθώδους...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Δεν αποκλείουν νέες κινητοποιήσεις ακόμη και την ημέρα των εκλογών-(Bίντεο)

Έκτακτη συνεδρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα στη Χοιροκοιτία οι...

ΠΑΧΥΟΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ: Αναστέλλεται η θανάτωση σπάνιων φυλών-Ικανοποίηση αγροτικών οργανώσεων

Θετική χαρακτηρίζεται η εξέλιξη που σημειώνεται μετά την αναστολή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητός αλλά ήπιος σεισμός στην Επισκοπή – Χωρίς ανησυχία στους κατοίκους

Σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα στις 16:00 από το Σεισμολογικό...

Related Articles

Popular Categories