Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2026
9.2 C
Cyprus

JOHN CHRISTODOULOU: Απεβίωσε ο πατέρας του Κύπριου επιχειρηματία – Η ανακοίνωση του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

Ο Θεοφάνης Χριστοδούλου, πατέρας του Κύπριου‑γεννημένου Βρετανού επιχειρηματία και επενδυτή ακινήτων John Christodoulou, απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών στο Λονδίνο, αφήνοντας πίσω του την οικογένειά του και τους οικείους του.

Μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, ο Θεοφάνης Χριστοδούλου στήριξε την οικογένειά του, μεταναστεύοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο ως πρόσφυγας και εργάστηκε σκληρά για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του. Ο John Christodoulou έχει επανειλημμένα αποδώσει στον πατέρα του τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που τον χαρακτηρίζουν σήμερα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο John Christodoulou είχε μιλήσει για τον πατέρα του, Θεοφάνη Χριστοδούλου, ο οποίος αναγκάστηκε να μεταβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Ο John περιέγραφε τις τραυματικές εμπειρίες της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια της εισβολής, τη φυγή τους από την πατρίδα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως πρόσφυγες.

Η οικογένειά του αναγκάστηκε να μείνει μαζί με 40 άλλους ανθρώπους σε ένα μικρό και στενό υπόγειο για μία ολόκληρη μέρα. «Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δεν υπάρχει ασφάλεια, δεν υπάρχει μέλλον, γι’ αυτό μας πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο», είχε αναφέρει παλιότερα ο John Christodoulou.

Από τη δική του πλευρά, ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στον φίλο και μέλος του Ομίλου, John Christodoulou, για την απώλεια του πατέρα του.

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Θεοφάνη Χριστοδούλου, πατέρα του φίλου του Ομίλου μας John Christodoulou ,ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή στο Λονδίνο, σε ηλικία 83 ετών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι αιωνία του η μνήμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολίσθηση πετρών στον δρόμο Λευκάρων – Βαβατσινιάς

Επικίνδυνος παραμένει ο δρόμος Λευκάρων – Βαβατσινιάς, καθώς και...

XΡΙΣΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ο ναυαγοσώστης που καθάρισε το βυθό από ομπρέλες και θαλάσσια κρεβατάκια-(Bίντεο)

Μετά τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν πρόσφατα τις παραλίες...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κτηνοτρόφοι στο Προεδρικό – πορεία που θα «ταράξει» την κυκλοφορία

Πορεία διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό Μέγαρο θα πραγματοποιήσουν αύριο...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σκηνή σαν ταινία πριν την απογείωση-Στιγμές που γράφονται..(Βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό και σπάνιο θέαμα εκτυλίχθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας,...

Topics

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολίσθηση πετρών στον δρόμο Λευκάρων – Βαβατσινιάς

Επικίνδυνος παραμένει ο δρόμος Λευκάρων – Βαβατσινιάς, καθώς και...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κτηνοτρόφοι στο Προεδρικό – πορεία που θα «ταράξει» την κυκλοφορία

Πορεία διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό Μέγαρο θα πραγματοποιήσουν αύριο...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σκηνή σαν ταινία πριν την απογείωση-Στιγμές που γράφονται..(Βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό και σπάνιο θέαμα εκτυλίχθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας,...

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού -(Φώτο)

Η Αστυνομία Κύπρου αναζητεί το εικονιζόμενο πρόσωπο για διευκόλυνση...

ΝΤΑΚΟΤΑ ΝΟΡΙΣ: «Είμαι περήφανος που είμαι γιος του Τσακ»-Ποιος ήταν ο «γενναίος»

Συγκίνηση προκαλεί το μήνυμα του γιου του θρυλικού ηθοποιού...

Related Articles

Popular Categories