JEAN PAUL GAULTIER: ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ

Oι τίτλοι τέλους για τον μεγάλο σχεδιαστή Jean Paul Gaultier έπεσαν μετά από πολλά χρόνια δημιουργίας. Εάν και ο ίδιος το είχε δηλώσει παλιότερα, εντούτοις έγινε πραγματικότητα.

Ο Γάλλος σχεδιαστής είχε ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2020 ότι είχε αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί, όμως εάν και αποχωρεί η επώνυμη ετικέτα του θα παραμείνει. Ο ίδιος έχει βρει τον αντικαταστάτη του ο οποίος είναι ο Chitose Abe ο οποίος θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή τον Ιούλιο στην Couture Week στο Παρίσι.

Χθες ο επίσημος λογαριασμός του  Jean Paul Gaultier ανέβασε ένα post που έγραψε:«The End» και δίπλα από την εικόνα του profile γράφει πλέον: «Kαλώς ήρθατε στην νέα εποχή του Jean Paul Galtier!» Με αυτόν το τρόπο πλέον ο σχεδιαστής κάνει και επίσημη την αποχώρηση του και δίνει σιγά σιγά τόπο στην νέα ομάδα και στα νέα concept.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εθελόντρια της δράσης «Νερό και Χρώμα» δηλώθηκε ελλείπουσα-Έκκληση της ομάδας της -(Φώτο)

Σε αγωνιώδη έκκληση για τον εντοπισμό της 41χρονης Στέφανης...

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ: Ποιοι θα δουν ελάφρυνση – Τι αλλάζει σε ρεύμα, τρόφιμα, θέρμανση και επιδόματα

Μια σειρά από μέτρα που αγγίζουν άμεσα την καθημερινότητα...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΜΑΣ: Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ δεν είναι μόνο γιορτή

Η 1η Οκτωβρίου αποκτά φέτος μια ιδιαίτερη σημασία για...

LIDL WELLNESS CAMP 2026: Μια βιωματική εμπειρία υγείας, ευεξίας και καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Κύπρου προσφέρει στο...

Topics

Related Articles

Popular Categories