JAMES BOND: ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΛΟΓΩ COVID-19

Για άλλη μια φορά η  νέα ταινία του πράκτορα 007, αναβάλλεται λόγω του κορονοϊου. Είναι η τρίτη φορά που αλλάζει η ημερομηνία έναρξης της προβολής της ταινίας και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το πολυπαθές «No time to die» θα βγει στις μεγάλες οθόνες τον Οκτώβριο του 2021.  

Το «No time to die» όπου και ο Daniel Craig, θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση ως James Bond, είναι μόνο μια από τις πολλές κινηματογραφικές πρεμιέρες που έχουν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.

 

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αυτοκινητόδρομους – Πότε ξεκινούν οι εργασίες και πού θα επηρεαστεί η κίνηση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα σε διάφορα...

«ΣΕΙΡΗΝΕΣ»: Έπεσαν στη θάλασσα για έναν σκοπό – 120 γυναίκες κολύμπησαν στον Πρωταρά για την Αροδαφνούσα-(Φώτο)

Περισσότερες από 120 γυναίκες μπήκαν στη θάλασσα στον Πρωταρά...

Topics

Related Articles

Popular Categories