Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, 2026
1.8 C
Cyprus

IΣΡΑΗΛ: Πήρε ώρες να βγάλουν τον 32χρονο από την πισίνα που τον “ρούφηξε” κυριολεκτικά-Πώς το σχολίασαν χρήστες του Twitter (Βίντεο)

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατέβαλαν τα μέλη των σωστικών συνεργείων ώστε να εντοπίσουν τον 32χρονο τον οποίο “ρούφηξε” πισίνα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ισραήλ και η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η τεράστια τρύπα βάθους 13 μέτρων άνοιξε σε πισίνα σπιτιού όταν εκείνος βρισκόταν σε εταιρικό πάρτι σε έπαυλη και το θύμα ήταν εργαζόμενος της εταιρείας. Παρά τις δραματικές προσπάθειες για να σωθεί ο 32χρονος, δεν τα κατάφεραν λόγω του βάθους της τρύπας. Όπως αναφέρει ο Guardian, ο άνδρας και η γυναίκα που οργάνωσαν το πάρτι θεωρούνται ύποπτοι ότι προκάλεσαν θάνατο από αμέλεια, δήλωσε η αστυνομία. Συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης και το δικαστήριο αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους την Παρασκευή υπό κατ’ οίκον περιορισμού για πέντε ημέρες.

Σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης, οι διασώστες χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να φτάσουν στο θύμα, τον Κλιλ Κίμι. Ένας δεύτερος άνδρας που έπεσε στην τρύπα, κατάφερε να μην παρασυρθεί και τελικά διασώθηκε με ελαφριά τραύματα. Στο πάρτι, σύμφωνα με αναφορές, βρίσκονταν 50 άνθρωποι ενώ την στιγμή του δυστυχήματος έξι ήταν στην πισίνα. Η πισίνα φέρεται να δημιουργήθηκε χωρίς την απαραίτητη άδεια, ενώ διεξάγονται έρευνες για το περιστατικό.

Hot this week

EUROVISION 2026: Εξαντλήθηκαν οι πιο δημοφιλείς θέσεις – Νέο κύμα εισιτηρίων αυτή την εβδομάδα

Έκρηξη ενδιαφέροντος για τους θαυμαστές της Eurovision φάνηκε από...

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: Παραιτήθηκε από τον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών-«Ο διχασμός επικράτησε»

Την παραίτησή της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου γιορτάζει δύο δεκαετίες κοινωνικής προσφοράς

Όταν η αγάπη συναντά τη δράση, η ανθρωπιά γίνεται...

ΟΥΛΙ ΚΕΣΤΕΝΧΟΛΤΣ: Νεκρός ο Ολυμπιονίκης Snowboard από χιονοστιβάδα-Άλλη μια τραγωδία στο Κραν Μοντάνα

Τραγικό τέλος βρήκε ο Ελβετός Ολυμπιονίκης του snowboard, Ούλι...

Topics

EUROVISION 2026: Εξαντλήθηκαν οι πιο δημοφιλείς θέσεις – Νέο κύμα εισιτηρίων αυτή την εβδομάδα

Έκρηξη ενδιαφέροντος για τους θαυμαστές της Eurovision φάνηκε από...

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: Παραιτήθηκε από τον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών-«Ο διχασμός επικράτησε»

Την παραίτησή της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου...

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ισχυρός παγετός και κατολισθήσεις βράχων – Επικίνδυνες συνθήκες

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί τους οδηγούς για ιδιαίτερα επικίνδυνες...

ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΡΟΜΟΥ: 13χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – Η δικαιοσύνη μίλησε

Το Εφετείο Λεμεσού επικύρωσε την καταδίκη άνδρα που είχε...

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ: Τουρίστρια καταγράφει το γεγονός – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (Βίντεο)

Ένα περιστατικό που σοκάρει καταγράφηκε σε παραλιακή περιοχή της...

Related Articles

Popular Categories