«I AM CELINE DION»: Η κορυφαία ερμηνεύτρια «επιστρέφει» μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της-Πότε θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα

H κορυφαία ερμηνεύτρια Σελίν Ντιόν «επιστρέφει». μέσα από το πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ με την ονομασία «I Am: Céline Dion».

Στο ντοκιμαντέρ που θα προβάλλει η Amazon και τα MGM Studios εξετάζει τη θρυλική καριέρα της και την πρόσφατη διάγνωση με τη σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή του συνδρόμου Stiff Person (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου), θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Η πρώτη εικόνα του «I Am: Céline Dion» σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Emmy ΄Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι (Irene Taylor Brodsky) είδε το φως τη δημοσιότητας. Το πλάνο είναι μια πρόσφατη εικόνα της Nτιόν στην οποία φαίνεται ευδιάθετη ενώ το ένα χέρι της σχηματίζει μια δυνατή γροθιά.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μοιράστηκε την εικόνα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την επίσημη σύνοψη.

Hot this week

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Τεχνική βλάβη στο Βασιλικό – Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καταγράφονται το βράδυ της...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: 18.409 καταγγελίες βίας σε πέντε χρόνια – Οι αριθμοί που σοκάρουν και η αθέατη πλευρά της κακοποίησης

Αποκαλυπτικά και ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν...

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Άνοιξε ξανά η κύρια είσοδος του Αστυνομικού Σταθμού μετά τα οδικά έργα

Η είσοδος στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης έχει πλέον αποκατασταθεί...

Related Articles

Popular Categories