ΑΚΑΔΗΜΙΑ «ΑΛΦΑΜΕΓΑ & BEAN BAR»: Επενδύει στο μέλλον- 14 νέοι απόφοιτοι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους

Επενδύοντας διαχρονικά στη συνεχή εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων της, η Ακαδημία «ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar» πραγματοποίησε την επίσημη τελετή αποφοίτησης των 14 συμμετεχόντων του φετινού 7ου κύκλου της Ακαδημίας.

Εδώ και 7 χρόνια, η Ακαδημία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της εταιρικής κουλτούρας του Οργανισμού. Μέσω του προγράμματος εντοπίζονται, αξιολογούνται και αναπτύσσονται συστηματικά τα μέλη της ομάδας που διαθέτουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, τις ικανότητες και τη δυναμική για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης.

Η επιλογή και αξιολόγηση των υποψηφίων πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον κορυφαίο συμβουλευτικό οίκο Deloitte, διασφαλίζοντας αξιοκρατία και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών.Οι υποψήφιοι επιλέγονται βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και δεξιοτήτων τους, ενώ αξιολογούνται σε εξειδικευμένα κέντρα ανάπτυξης, τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Από την έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας, 166 εργαζόμενοι έχουν αποφοιτήσει, ενώ σχεδόν ένας στους δύο (45%) έχει ήδη αναλάβει θέση ευθύνης.

Η φετινή τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2026, στο Κέντρο «Ένωσις Νέων Trast» στη Λευκωσία, παρουσία εκπροσώπων της διοίκησης του Οργανισμού, συνεργατών, εκπαιδευόμενων και των οικογενειών τους.

Η Ακαδημία «ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar» επιβεβαιώνει τη διαχρονική επένδυση του Οργανισμού στους ανθρώπους του, δημιουργώντας ένα ξεκάθαρο μονοπάτι επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης.

Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, κ. Μάριος Αντωνίου, ανέφερε:

“Η πραγματική δύναμη και το μέλλον του Οργανισμού μας βρίσκεται στους ανθρώπους μας. Μέσα από την Ακαδημία ΑΛΦΑΜΕΓΑ & Bean Bar, προσφέρουμε στους συναδέλφους μας τα εφόδια και τις ευκαιρίες να εξελιχθούν σε ηγέτες του αύριο. Η στρατηγική μας συνεργασία με τη Deloitte εγγυάται μια υψηλού επιπέδου, αξιοκρατική διαδικασία ανάπτυξης που μετατρέπει την αφοσίωση σε επιτυχημένη καριέρα. Συγχαίρουμε θερμά τους 14 νέους αποφοίτους μας και τους ευχόμαστε μια λαμπρή σταδιοδρομία.”

Hot this week

Η Primetel Platinum Χορηγός του Cyprus 3on3 για 4η Συνεχή Χρονιά

Η Primetel, ως διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού, δηλώνει...

30 Σεπτεμβρίου – «ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30»

Χρήσιμες πληροφορίες για το κοινό Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΝΙΟΣ: «Δεν αποκλείω νομικά μέτρα» – AI βίντεο με τον «Ρίκκο Μάππουρο» εξακολουθούν να κυκλοφορούν -(Βίντεο)

Αντιμέτωπος με μια διαφορετική πλευρά της τεχνητής νοημοσύνης βρέθηκε...

Topics

Η Primetel Platinum Χορηγός του Cyprus 3on3 για 4η Συνεχή Χρονιά

Η Primetel, ως διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού, δηλώνει...

30 Σεπτεμβρίου – «ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30»

Χρήσιμες πληροφορίες για το κοινό Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30...

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Ο πόνος δεν έχει χρώμα και εθνικότητα» – Η ανάρτηση που σχολιάστηκε από Τουρκοκύπριους

Μια διαφορετική συζήτηση, μακριά από τις συνήθεις πολιτικές αντιπαραθέσεις,...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΖΕΣΤΗ ΜΕ…ΒΡΟΧΕΣ: Στους 39°C σήμερα η θερμοκρασία

Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 39 βαθμούς στο...

Related Articles

Popular Categories