Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
13.7 C
Cyprus

IΝFLUENCER: Πέταξε καρέκλες από ουρανοξύστη για κάνει…story (βίντεο)

- Advertisement -

Για ένα story στο instagram και για να πάρει τα κλικ ώστε να γίνουν περισσότερο αναγνωρίσιμες μια 21χρονη εκσφενδόνισε καρέκλες από τον 45ο όροφο ενός ουρανοξύστη, αδιαφορώντας εάν από κάτω βρισκόντουσαν άνθρωποι.

Το ότι οι influencer είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για τα likes και τους followers με απώτερο σκοπό βέβαια να τους αποφέρουν χρήματα, είναι κάτι πλέον που σε κανέναν δεν φαίνεται περίεργο. Έχουμε φτάσει στο σημείο κατά καιρούς να μαθαίνουμε ειδήσεις πως χάνουν τη ζωή τους πάνω στην τρέλα για το ιδανικό βίντεο ή την «τέλεια» φωτογραφία.

Αυτό φαίνεται πως είχε στο μυαλό της η Marcella Zoia, η οποία δεν έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της, αλλά τη ζωή δεκάδων περαστικών. Γράφοντας «καλημέρα», απλά πετάει την καρέκλα από τον 45ο όροφο, ενώ περαστικοί ανέφεραν ότι έριξε και άλλη καρέκλα στη συνέχεια και όχι απλά μία, κάτι που επιβεβαίωσε και η αστυνομία μετά τη σύλληψή της, καθώς από το διαμέρισμα έλειπαν δύο καρέκλες. Το διαμέρισμα στον ουρανοξύστη ήταν νοικιασμένο μέσω Airbnb, με την πλατφόρμα να ανακοινώνει: «Είμαστε εξοργισμένοι από την απροκάλυπτη αδιαφορία για την ασφάλεια της κοινότητας, όπως προκύπτει από το βίντεο» και να συμπληρώνει πως ήταν η πρώτη φορά που έκανε χρήση της πλατφόρμας η Marcella Zoia. Έναν λογαριασμό βέβαια τον οποίο έκλεισε. Η influencer κατέβαλε εγγύηση 2.000 δολαρίων, και θα είναι υπό την κηδεμονία της μητέρας της μέχρι τη δίκη.

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories