IΩΑΝΝΑ ΑΒΡΑΑΜ: H Kύπρια που αναδείχθηκε ως Κορυφαία χορεύτρια στο Μπαλέτο της Κρατικής Όπερας της Βιέννης -«Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ανυπομονώ για όλα όσα θα ακολουθήσουν»

Η Κύπρια χορεύτρια Ιωάννα Αβραάμ αναδείχθηκε ως η κορυφαία χορεύτρια στο Μπαλέτο της Κρατικής Όπερας της Βιέννης. Ένας τίτλος που τιμά δεόντως την μικρή μας πατρίδα.

Αμέσως, μετά την ερμηνεία της στο ρόλο της Τατιάνας στην παράσταση με το κλασικό μπαλέτο του Τζον Κράνκο «Ονιέγκιν», η Κύπρια χορεύτρια το βράδυ της Δευτέρας προήχθη σε κορυφαία χορεύτρια στη βαθμίδα του Μπαλέτου της Κρατικής Όπερας της Βιέννης.

Η κύπρια χορεύτρια χρίστηκε Πρώτη Χορεύτρια (First Soloist) από τον Μάρτιν Σλέπφερ, στην ανοιχτή σκηνή της Κρατικής Όπερας της Βιέννης. Με την ιδιότητα της Πρώτης Χορεύτριας, στην ιεραρχία του μπαλέτου, προορίζεται να αναλαμβάνει περισσότερους σόλο ρόλους αλλά και ζηλευτούς πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έτσι, πλαισιώνει έξι ακόμη γυναίκες Πρώτες Σολίστ και άλλους έξι άνδρες στην ανώτατη βαθμίδα του Μπαλέτου της Κρατικής Όπερας της Βιέννης.

Σε δηλώσεις της, η Κύπρια χορεύτρια ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων στον Μάρτιν Σλέπφερ «που με εμπιστεύεται και μου προσφέρει αυτή την προαγωγή. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ανυπομονώ για όλα όσα θα ακολουθήσουν».

Να επισημανθεί, ότι στις 3 Οκτωβρίου το κοινό της Βιέννης έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Ιωάννα Αβραάμ για άλλη μια φορά στο πλευρό του Αλβανού χορευτή Ένο Πέτσι (Ευγένιος Ονιέγκιν) ως Τατιάνα. Παράλληλα, πρωταγωνιστεί ως Νεράιδα της Πασχαλιάς στην πρεμιέρα της παραγωγής του Μάρτιν Σλέπφερ με την «Ωραία Κοιμωμένη» στην Κρατική Όπερα της Βιέννης από τις 7 Νοεμβρίου.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ταλαιπωρία με κλειστή λωρίδα Ύψωνα–Ερήμη για δεύτερο Σάββατο – Σφοδρές αντιδράσεις πολιτών (Φώτο)

Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο, η κυκλοφορία στη Λεμεσό δοκιμάζεται...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

ΕΜΕΛ: «Στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος» το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λεμεσό – Τι κατέδειξε η έρευνα- (Βίντεο)

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ολοκλήρωσε την εσωτερική...

Topics

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

ΕΜΕΛ: «Στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος» το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λεμεσό – Τι κατέδειξε η έρευνα- (Βίντεο)

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ολοκλήρωσε την εσωτερική...

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Οι εγκεκριμένες ακτές για βουτιές με τον καλύτερό σας φίλο

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και οι παραλίες γεμίζουν λουόμενους,...

Related Articles

Popular Categories