HOPE AND FRIENDSHIP: Μια τοιχογραφία που δείχνει το ταλέντο των μαθητών δημοτικού σχολείου (Φώτο)

Μια τοιχογραφία που δείχνει το ταλέντο μαθητών Δημοτικού κοσμεί στην Κλειστή αίθουσα Εκδηλώσεων του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου. Οι μαθητές έβαλαν το δικό τους λιθάρι δημιουργώντας μια εκπληκτική επαγγελματική τοιχογραφία.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα της τοιχογραφίας ονομάζεται Hope and Friendship – inspired by Romero Britto “Ελπίδα και Φιλία ” δημιουργήθηκε από μαθητές των Στ’ τάξεων του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου, υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Έλενας Δανιήλ. Το έργο που κοσμεί το διάδρομο που οδηγεί στην Κλειστή Αίθουσα Εκδηλώσεων, επιχορηγήθηκε εξ’ ολοκλήρου από το πρόγραμμα ΔΡΑΣΕ+.

Hot this week

ΒΙΝΤΕΟ: Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στην Κύπρο… κάνετε λάθος – Γαϊδουρίτσα «έκοβε βόλτες» στον κυκλικό κόμβο Τσερίου

Ένα στιγμιότυπο που δύσκολα συναντά κανείς στην καθημερινότητα κατέγραψε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χρέωση €20 για πιστοποίηση υπογραφής προκαλεί ερωτήματα – Τι προβλέπει το Υπουργείο Εσωτερικών

Ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία πολίτη, ο οποίος κλήθηκε να...

Topics

Related Articles

Popular Categories