H&M: H Brasserie Hennes επιστρέφει για να χαρίσει τη μαγεία των γιορτών

Η H&M σας προσκαλεί να γιορτάσετε και να εισέλθετε στον μαγικό κόσμο της Brasserie Hennes που μεταμορφώθηκε σε ένα ντίσκο – χειμερινό στέκι εμπνευσμένο αυτή τη φορά από τις γιορτές. Είναι ζεστό, φιλόξενο και σφύζει από εορταστική διάθεση.

Για αυτή τη σεζόν, η ηθοποιός Chloë Sevigny και ο μουσικός Anderson Paak λάμπουν σαν αστέρια φορώντας τη νέα λαμπερή συλλογή της H&M.

 «Φέρνουμε μια ιδιαίτερη λάμψη στη σεζόν με μια εκπληκτική συλλογή που έχει σχεδιαστεί για να τραβήξει το φως και να καλωσορίσει όλους στο πάρτι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε με τη Brasserie Hennes για τις γιορτές».

 Όλα τα κομμάτια λάμπουν και ακτινοβολούν στη γιορτινή συλλογή A/W22 της H&M – μια γιορτή του στυλ, που ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση με τα ακαταμάχητα χρώματα και τις απίθανες υφές. Η συλλογή εστιάζει στη διάθεση για πάρτι με βασικά, κομψά κομμάτια και περιλαμβάνουν ένα απαλό ροζ κοστούμι, ένα ροζ μακρυμάνικο αστραφτερό φόρεμα, ένα μαύρο φόρεμα με κρόσσια και λεπτομέρειες από πούλιες καθώς κι ένα ασημί φόρεμα με ψηλό λαιμό και παγιέτες.

Το μαύρο φόρεμα με κρόσσια, το μίνι φόρεμα με θαλασσί παγιέτες, το υπερυψωμένο cropped jumper με λαιμόκοψη και το σετ με κρόσσια φούστα είναι επιπλέον κομμάτια που προσδίδουν μια έξτρα νότα στο στυλ. Statement αξεσουάρ, όπως ένα εκθαμβωτικό στοιχείο για το κεφάλι από στρας, έντονα ροζ σκουλαρίκια με στρας και ένα σουτιέν με ντραπέ, όλα λαχταρούν τα φώτα της δημοσιότητας. Οι αστραφτερές γόβες πλατφόρμας, οι μαύρες μπότες με τακούνια πάνω από το γόνατο και οι ροζ candy pumps είναι ιδανικές για το dancefloor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αρώματα και Γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1667902739/evdomada-sokolatas-sto-colors-cafe-toy-four-seasons

 Σε σκηνοθεσία Bardia Zeinali, αυτή η καμπάνια είναι το δεύτερο κεφάλαιο του σύμπαντος της Brasserie Hennes. Ένα εορταστικό σπέσιαλ, που ακολουθεί την επιτυχία της φθινοπωρινής μας καμπάνιας με πρωταγωνιστές τους Anderson Paak και Chloe Sevigny στο πλευρό των μοντέλων Paloma Elsesser, Jill Kortleve, Adut Akech Bior και Jordan Barret μεταξύ άλλων.

«Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτές τις υπέροχες γυναίκες Paloma Elsesser, Jill Kortleve, Adut Akech Bior, Mika Argañaraz και Mona Tougaard για αυτήν την καμπάνια της H&M. Ο χορός και το γέλιο στη μέση μιας χειμερινής χώρας των θαυμάτων ήταν απίστευτα».

 «Πέρασα υπέροχα δουλεύοντας με την H&M και το καταπληκτικό καστ στον μαγικό κόσμο της Brasserie Hennes. Το παν είναι να ζεις τη στιγμή και να γιορτάζεις αληθινά τη ζωή με τους γύρω σου, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου. Πραγματικά με έβαλε στο πνεύμα των γιορτών», Anderson Paak, Μουσικός.

Η καμπάνια κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου 2022 και μέχρι τότε τα κομμάτια της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο hm.com.

Hot this week

ΚΛΗΜΟΣ: Ο ποταμός που έκλεισε μέσα στην πόλη – Τι αποκαλύπτουν τα κρατικά έγγραφα για τις πλημμύρες στην Έγκωμη

Οι εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους της Έγκωμης επαναφέρουν...

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη για την άγρια επίθεση σε διανομείς – Αναζητούνται και άλλα πρόσωπα

Χειροπέδες σε 35χρονο για τα επεισόδια στον Μούτταλο, στα...

ΚΑΙΡΟΣ: 38άρια σήμερα και… ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με τη θερμοκρασία...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισοδιακή επιχείρηση της ΥΚΑΝ – Ναρκωτικά, €13.250 και τραυματισμός αστυνομικού-(Φώτο)

Τρεις συλλήψεις μετά από έρευνες σε οικία και χωράφι...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη για την άγρια επίθεση σε διανομείς – Αναζητούνται και άλλα πρόσωπα

Χειροπέδες σε 35χρονο για τα επεισόδια στον Μούτταλο, στα...

ΚΑΙΡΟΣ: 38άρια σήμερα και… ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με τη θερμοκρασία...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΕΑΝΤΖΗΣ: 40 ημέρες μετά το τελευταίο αντίο – Η οικογένεια κρατά ζωντανή τη μνήμη του

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από τον θάνατο του Χαράλαμπου Λεαντζή,...

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις και τι αλλάζει στο πέναλτι του 12%

Σημαντικές αλλαγές στις συντάξεις φέρνει η προτεινόμενη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση,...

Related Articles

Popular Categories