H&M: H Brasserie Hennes επιστρέφει για να χαρίσει τη μαγεία των γιορτών

Η H&M σας προσκαλεί να γιορτάσετε και να εισέλθετε στον μαγικό κόσμο της Brasserie Hennes που μεταμορφώθηκε σε ένα ντίσκο – χειμερινό στέκι εμπνευσμένο αυτή τη φορά από τις γιορτές. Είναι ζεστό, φιλόξενο και σφύζει από εορταστική διάθεση.

Για αυτή τη σεζόν, η ηθοποιός Chloë Sevigny και ο μουσικός Anderson Paak λάμπουν σαν αστέρια φορώντας τη νέα λαμπερή συλλογή της H&M.

 «Φέρνουμε μια ιδιαίτερη λάμψη στη σεζόν με μια εκπληκτική συλλογή που έχει σχεδιαστεί για να τραβήξει το φως και να καλωσορίσει όλους στο πάρτι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε με τη Brasserie Hennes για τις γιορτές».

 Όλα τα κομμάτια λάμπουν και ακτινοβολούν στη γιορτινή συλλογή A/W22 της H&M – μια γιορτή του στυλ, που ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση με τα ακαταμάχητα χρώματα και τις απίθανες υφές. Η συλλογή εστιάζει στη διάθεση για πάρτι με βασικά, κομψά κομμάτια και περιλαμβάνουν ένα απαλό ροζ κοστούμι, ένα ροζ μακρυμάνικο αστραφτερό φόρεμα, ένα μαύρο φόρεμα με κρόσσια και λεπτομέρειες από πούλιες καθώς κι ένα ασημί φόρεμα με ψηλό λαιμό και παγιέτες.

Το μαύρο φόρεμα με κρόσσια, το μίνι φόρεμα με θαλασσί παγιέτες, το υπερυψωμένο cropped jumper με λαιμόκοψη και το σετ με κρόσσια φούστα είναι επιπλέον κομμάτια που προσδίδουν μια έξτρα νότα στο στυλ. Statement αξεσουάρ, όπως ένα εκθαμβωτικό στοιχείο για το κεφάλι από στρας, έντονα ροζ σκουλαρίκια με στρας και ένα σουτιέν με ντραπέ, όλα λαχταρούν τα φώτα της δημοσιότητας. Οι αστραφτερές γόβες πλατφόρμας, οι μαύρες μπότες με τακούνια πάνω από το γόνατο και οι ροζ candy pumps είναι ιδανικές για το dancefloor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αρώματα και Γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1667902739/evdomada-sokolatas-sto-colors-cafe-toy-four-seasons

 Σε σκηνοθεσία Bardia Zeinali, αυτή η καμπάνια είναι το δεύτερο κεφάλαιο του σύμπαντος της Brasserie Hennes. Ένα εορταστικό σπέσιαλ, που ακολουθεί την επιτυχία της φθινοπωρινής μας καμπάνιας με πρωταγωνιστές τους Anderson Paak και Chloe Sevigny στο πλευρό των μοντέλων Paloma Elsesser, Jill Kortleve, Adut Akech Bior και Jordan Barret μεταξύ άλλων.

«Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτές τις υπέροχες γυναίκες Paloma Elsesser, Jill Kortleve, Adut Akech Bior, Mika Argañaraz και Mona Tougaard για αυτήν την καμπάνια της H&M. Ο χορός και το γέλιο στη μέση μιας χειμερινής χώρας των θαυμάτων ήταν απίστευτα».

 «Πέρασα υπέροχα δουλεύοντας με την H&M και το καταπληκτικό καστ στον μαγικό κόσμο της Brasserie Hennes. Το παν είναι να ζεις τη στιγμή και να γιορτάζεις αληθινά τη ζωή με τους γύρω σου, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου. Πραγματικά με έβαλε στο πνεύμα των γιορτών», Anderson Paak, Μουσικός.

Η καμπάνια κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου 2022 και μέχρι τότε τα κομμάτια της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο hm.com.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκτός κινδύνου η 50χρονη που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Σε σοβαρή κατάσταση και εντός κινδύνου νοσηλεύεται 50χρονη γυναίκα...

ΕΠΙΤΟΚΙΑ: Η κρίσιμη απόφαση της ΕΚΤ που επηρεάζει δάνεια και καταθέσεις

Ανάμεσα σε προσδοκίες και ανησυχίες αναμένουν τη σημερινή απόφαση...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ: Ο Παραολυμπιονίκης που δίνει μαθήματα ζωής

Ομολογώ πως, μέχρι να παρακολουθήσω το ντοκιμαντέρ «Κάτω από...

«ΜΑΖΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ»: Πάνω από 2.000 μαθητές έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, έμπνευση και ισχυρά κοινωνικά...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκτός κινδύνου η 50χρονη που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Σε σοβαρή κατάσταση και εντός κινδύνου νοσηλεύεται 50χρονη γυναίκα...

ΕΠΙΤΟΚΙΑ: Η κρίσιμη απόφαση της ΕΚΤ που επηρεάζει δάνεια και καταθέσεις

Ανάμεσα σε προσδοκίες και ανησυχίες αναμένουν τη σημερινή απόφαση...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ: Ο Παραολυμπιονίκης που δίνει μαθήματα ζωής

Ομολογώ πως, μέχρι να παρακολουθήσω το ντοκιμαντέρ «Κάτω από...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2026: 5 οικονομικοί προορισμοί στην Ευρώπη- Α’ Μέρος

Οι καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη δεν χρειάζεται να κοστίζουν...

Related Articles

Popular Categories