H&M: Η ΣΥΛΛΟΓΗ COLOUR STORY ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΑΦΗΣ

Η H&M ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό τη νέα συλλογή του concept ‘Innovation Stories’, Colour Story. Μετά την πρώτη συλλογή, Science Story, η δεύτερη συλλογή εξυμνεί νέες, πιο βιώσιμες μεθόδους επεξεργασίας χρωμάτων. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με άλλους νεωτεριστές, η H&M δημιούργησε μια σειρά σύγχρονων κομματιών που ευαισθητοποιούν το κοινό στο θέμα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τις διαδικασίες βαφής και εκτύπωσης. Η Colour Story χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές βαφής, όπως βιοτεχνολογία, φυτικές χρωστικές και συστήματα κλειστού κύκλου ανατροφοδότησης, οι οποίες όχι μόνο δημιουργούν μοναδικά και σαγηνευτικά χρώματα, αλλά έχουν και μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Οι γήινοι τόνοι δίνουν στη συλλογή μια φιλόξενη αύρα, ενώ οι άνετες γραμμές και τα denim προσθέτουν μια αστική ευαισθησία που αποπνέει σιγουριά. Η συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο hm.com από τις 15 Απριλίου.

Τολμηρή και, ταυτόχρονα μποέμ, η συλλογή Colour Story αναδεικνύει την κρυφή ομορφιά των χρωμάτων που παράγονται με πιο βιώσιμες μεθόδους. Τα βασικά κομμάτια περιλαμβάνουν το ψηφιακά εκτυπωμένο cropped μεσάτο top με τα λεπτά κορδόνια, τη φούστα με κορδόνι που σουρώνει στη μέση, το χαλαρό φόρεμα-κάπα με φυτική βαφή και το φούτερ με κουκούλα σε στυλ πόντσο από υφάσματα πιο βιώσιμης προέλευσης. Ξεχωρίζουν επίσης το top και το ασορτί παντελόνι στο χρώμα του κάστανου που έχουν βαφτεί με τη μέθοδο We aRe SpinDye®.

Υπάρχουν χαλαρές αλλά και εφαρμοστές γραμμές, επιτρέποντας στα χρώματα να αγκαλιάσουν το σώμα. Τα αξεσουάρ προσθέτουν μια ελαφρώς ατημέλητη αίσθηση σε όλα τα looks. Ξεχωρίζουν οι κρίκοι από ανακυκλωμένο γυαλί χωρίς πρόσθετες χρωστικές και τα σανδάλια με χοντρή σόλα από Bloom™ – έναν εύκαμπτο αφρό που παράγεται εν μέρει από βιομάζα φυκιών. Μια χρωματική παλέτα από ζεστό πορτοκαλί, λουλακί, πράσινο του φασκόμηλου και απαλό κίτρινο χαρακτηρίζει τη συλλογή και τραβά την προσοχή, αποπνέοντας μια μοναδική ενέργεια.

Πιστή στην αποστολή της για ένα κυκλικό μέλλον στη μόδα, η H&M θα προσφέρει στους πελάτες της μια μοναδική γκάμα κομματιών προς ενοικίαση. Δύο καταστήματα του brand, στη Στοκχόλμη και στο Mitte του Βερολίνου, θα διαθέτουν ξεχωριστές συλλογές προς ενοικίαση.  

Hot this week

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Μαζική Διαμαρτυρία Κτηνοτρόφων στο ΓΣΠ – «Σταματήστε τις Θανατώσεις Ζώων»

Έντονη κινητοποίηση ετοιμάζουν κτηνοτρόφοι και επαγγελματίες του αγροτικού τομέα,...

ΚΟΡΝΟΣ: Θεσμός οι Πασχαλινές εκδηλώσεις με μαζική συμμετοχή – Η«καρδιά της Κύπρου» ζωντανεύει-(Βίντεο)

Θεσμό έχουν πλέον καθιερωθεί οι Πασχαλινές εκδηλώσεις στην κοινότητα...

SAMSUNG: Γιορτάζει 20 χρόνια ως το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως με τον θρύλο του ποδοσφαίρου Thierry Henry

Η Samsung Electronics Co., Ltd. Ανακοινώνει μια νέα συνεργασία...

«FAILURE IS POWER»: Τα επαγγελματικά λάθη ως ευκαιρία εξέλιξης

Η δεύτερη εκδήλωση της σειράς «Failure is Power» εστιάζει...

Topics

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Μαζική Διαμαρτυρία Κτηνοτρόφων στο ΓΣΠ – «Σταματήστε τις Θανατώσεις Ζώων»

Έντονη κινητοποίηση ετοιμάζουν κτηνοτρόφοι και επαγγελματίες του αγροτικού τομέα,...

ΚΟΡΝΟΣ: Θεσμός οι Πασχαλινές εκδηλώσεις με μαζική συμμετοχή – Η«καρδιά της Κύπρου» ζωντανεύει-(Βίντεο)

Θεσμό έχουν πλέον καθιερωθεί οι Πασχαλινές εκδηλώσεις στην κοινότητα...

«FAILURE IS POWER»: Τα επαγγελματικά λάθη ως ευκαιρία εξέλιξης

Η δεύτερη εκδήλωση της σειράς «Failure is Power» εστιάζει...

Δράσεις προσφοράς σε όλο τον κόσμο από την Exinity και το Andrey & Julia Dashin’s Foundation

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, κοινότητες σε όλο...

LΙDL ΚΥΠΡΟΥ: Δυναμική παρουσία και ουσιαστική στήριξη στο Ayia Napa Youth Soccer Festival 2026

Ως Platinum Sponsor, η Lidl Κύπρου συνέβαλε καθοριστικά στην...

Related Articles

Popular Categories