HΠΑ: 14χρονη πυροβόλησε και σκότωσε 11χρονο μαθητή σε συγκρότημα κατοικιών του Ντάλας -(Βίντεο)

Ένα 14χρονο κορίτσι κατηγορείται για ανθρωποκτονία στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών, αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 11χρονο, ανακοινώθηκε από την αστυνομία.Η έφηβη καβγάδιζε με μια συνομήλική της όταν τράβηξε όπλο και σκότωσε κατά λάθος το αγόρι που έτυχε να είναι στο σημείο.

Αστυνομικοί έσπευσαν το απόγευμα της Κυριακής σε συγκρότημα κατοικιών του Ντάλας, όπου αναφέρθηκαν πυροβολισμοί. Δύο έφηβες τσακώνονταν σε χώρο στάθμευσης και «η μία έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς την κατεύθυνση του κοριτσιού με το οποίο τσακωνόταν». Όμως, η σφαίρα τραυμάτισε θανάσιμα ένα αγόρι που έτυχε να περνά από το σημείο, σύμφωνα με την αστυνομία. Η 14χρονη προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος της.

Με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του 11χρονου, η επιθεωρήτρια εκπαίδευσης Ουσάμα Ρότζερς δήλωσε: «Ο θάνατος ενός μαθητή είναι μια από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να έχει ένας εκπαιδευτικός. Είναι παρόμοιο με το να χάσει το παιδί του, αφού τους μαθητές τους αντιμετωπίζουμε σαν δικά μας παιδιά».

Περισσότερα από 6.000 ανήλικοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε κρούσματα ένοπλης βίας το 2022 στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα τον εξειδικευμένο ιστότοπο Gun Violence Archive.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hot this week

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Να κοιμηθούμε αγκαλιά» με διεθνή αέρα– Η Κύπρια φωνή πίσω από το «Sei Solo Tu»

Μια διεθνής μουσική σύμπραξη φέρνει την Κύπρια καλλιτέχνιδα στο...

Topics

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το φως των ματιών μας – Η ιστορία και ο συμβολισμός της

Σήμερα, 26 Ιουλίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη...

Related Articles

Popular Categories