Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
9.1 C
Cyprus

GIPSY KINGS: Έρχονται στην Κύπρο – Μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και πάθος-Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Το καλοκαίρι του 2026, η Κύπρος θα υποδεχθεί ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τους Gipsy Kings, στο πλαίσιο της World Tour 2026.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου 2026 στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου «Μάριος Τόκας» στη Λεμεσό, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενέργεια, ρυθμό και μεσογειακή ζεστασιά. Στη σκηνή θα βρίσκεται ο Pablo Reyes, αυθεντικός βασικός τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Gipsy Kings, ο οποίος διαμόρφωσε τον χαρακτηριστικό ήχο του συγκροτήματος που έκανε παγκόσμια αίσθηση. Με τη φωνή του να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της χρυσής εποχής των Gipsy Kings, ο Pablo Reyes θα φέρει στην Κύπρο την αυθεντική εμπειρία του συγκροτήματος, όπως την αγάπησε το κοινό εδώ και δεκαετίες.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026 στις 10:00 π.μ., αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας SoldOut Tickets, με τιμές που ξεκινούν από €49. Η προπώληση συνιστάται έντονα, καθώς η συναυλία αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό θαυμαστών.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαχρονικές επιτυχίες όπως τα «Bamboleo», «Volare», «La Dona» και πολλά ακόμη κομμάτια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στη διεθνή μουσική σκηνή. Ο συνδυασμός φλαμένκο, ρούμπας και λάτιν στοιχείων υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση, συναίσθημα και χορό.

Οι Gipsy Kings υπόσχονται μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, γεμάτη συγκίνηση, πάθος και θρυλική μουσική. Το καλοκαίρι του 2026 η Κύπρος θα χορέψει στους ρυθμούς ενός συγκροτήματος που έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη διασκέδαση και την αυθεντική μεσογειακή ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Δήμος Στροβόλου σε ετοιμότητα για έντονες βροχοπτώσεις-Πλημμυρισμένοι δρόμοι-(Βίντεο)

Ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν τις τελευταίες ώρες ολόκληρη την Κύπρο,...

890 ΕΚΑΤ.ΔΟΛΑΡΙΑ: Τα ποσά που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για σχολεία, νοσοκομεία και κοινωνική πρόνοια

Έντονο ενδιαφέρον, πέρα από τις ανθρωπιστικές συνέπειες, προκαλεί και...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης σε Παλαιχώρι – Αγρό

Ομίχλη παρατηρείται αυτή την ώρα στις ορεινές περιοχές Παλαιχωρίου...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ: Συγκινητική βοήθεια από αστυνομικούς σε μητέρα με βρέφος

Μια δύσκολη και αγχωτική στιγμή βίωσε μια μητέρα με...

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Άνοιξε η τρίτη λωρίδα – Βελτιωμένη διέλευση για τους οδηγούς

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε από σήμερα η τρίτη λωρίδα...

Topics

890 ΕΚΑΤ.ΔΟΛΑΡΙΑ: Τα ποσά που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για σχολεία, νοσοκομεία και κοινωνική πρόνοια

Έντονο ενδιαφέρον, πέρα από τις ανθρωπιστικές συνέπειες, προκαλεί και...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης σε Παλαιχώρι – Αγρό

Ομίχλη παρατηρείται αυτή την ώρα στις ορεινές περιοχές Παλαιχωρίου...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ: Συγκινητική βοήθεια από αστυνομικούς σε μητέρα με βρέφος

Μια δύσκολη και αγχωτική στιγμή βίωσε μια μητέρα με...

ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ: Έφθασε στην Κύπρο-Πλήθος πιστών προσκυνά στην Πάνω Δευτερά

Η Τίμια Κάρα της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης έφτασε...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Στην Πρεσβεία της Κίνας: «Understanding China Through the Two Sessions»

Η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Κυπριακή...

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ: Μια γιορτή φαντασίας και προσφοράς από το Αλκίνοος Αρτεμίου

Μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο των παιδικών παραμυθιών...

Related Articles

Popular Categories