EΛΛΑΔΑ: 6677 κρούσματα, 104 νεκροί, 657 διασωληνωμένοι

Τα νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης του ΕΟΔΥ. Έγιναν 96.315 τεστ και η θετικότητα διαμορφώνεται στο 6.9%.

Στα 6677 υπολογίζονται τα νέα κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα σύμφωνα με την νέα έκθεση του ΕΟΔΥ. Την ίδια ώρα καταγράφονται 104 νεκροί και 657 διασωληνωμένοι. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 104, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 18.067 θάνατοι. Έγιναν 96.315 τεστ και η θετικότητα διαμορφώνεται στο 6.9%.

Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 657 (60.1% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 80.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 526 (80.06%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 131 (19.94%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.504 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Πηγή: skai.gr

Hot this week

VIRAL: «Είναι η Τζένιφερ Λόπεζ;» – Η 35χρονη που συνελήφθη και έγινε viral για την απίστευτη ομοιότητά της

Μια φωτογραφία σύλληψης ήταν αρκετή για να τραβήξει την...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Φορτηγό έφερε την κατάρρευση παλιού σπιτιού – Μήπως δεν πρέπει όλα τα παλιά κτίρια να καταλήγουν στην κατεδάφιση;

Η κατάρρευση ενός παλιού σπιτιού στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ: Συνεχίζει ασταμάτητα τα 151 χιλιόμετρα – Με σταθερό ρυθμό ένα βήμα πριν το στόχο-(Bίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη προσπάθεια του Παραολυμπιονίκη...

ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά την οδική σύγκρουση

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού,...

Topics

ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά την οδική σύγκρουση

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού,...

657 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – Η δύσκολη διαδρομή από την έγκριση μέχρι τη θεραπεία

Περισσότεροι από 650 ασθενείς έχουν χρειαστεί να ταξιδέψουν στο...

Related Articles

Popular Categories