EΛΛΑ ΚΑΜΑΛΑ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η θετή κόρη της αντιπρόεδρου της Αμερικής Κάμαλα Χάρις, Έλλα δεν μοιάζει καθόλου με τα υπόλοιπα μοντέλα που συμμετείχαν στην  φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για λογαριασμό του οίκου Proenza Schouler που έγινε τον Φεβρουάριο. Η 21χρονη με τα στρογγυλά γυαλιά μυωπίας και τις τρίχες στις μασχάλες είναι μια εναλλακτική κοπέλα η οποία δεν έχει τα αψεγάδιαστα πρότυπα ομορφιάς των υπόλοιπων κοριτσιών.

Την πρώτη εμφάνισή της η Έλλα την έκανε στην τελετή ορκωμοσίας του  Προέδρου Τζο Μπάιντεν και η ίδια δεν έμεινε από τα ΜΜΕ ασχολίαστη. Χαρακτηριστικό της, τα στρογγυλά γυαλιά μυωπίας και το μποέμ λουκ. Η ίδια πάντως έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models, που εκπροσωπεί, μεταξύ άλλων, τις Ζιζέλ Μπούντχεν, Κάρλι Κλος, Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ.

Φέτος μάλιστα έκανε το ντεμπούτο της στη διαδικτυακή φέτος Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, Παρόλο, που η ίδια έχει σπουδάσει σχέδιο στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει να κατακτά τον κόσμο. Το όνειρό της δεν διαφέρει από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της που θέλει να γίνει σχεδιάστρια ενώ εδώ και δεκατρία χρόνια ασχολείται με το πλέξιμο, σε δημιουργίες που οραματίζεται να φορεθούν και από γυναίκες και από άντρες.

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρεις συλλήψεις της ΥΚΑΝ – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και σχεδόν €24.000 σε μετρητά

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) στο...

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Πυρκαγιά σε κατάστημα ξενοδοχείου τα ξημερώματα – Δύο άτομα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια

Τα ξημερώματα της Παρασκευής κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία έπειτα...

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: 21 ραβδισμοί σε ζευγάρι επειδή φιλήθηκε live στο TikTok – Αντιδρά η Διεθνής Αμνηστία

Κι όμως, όλα αυτά συμβαίνουν στον 21ο αιώνα. Στην...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρεις συλλήψεις της ΥΚΑΝ – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και σχεδόν €24.000 σε μετρητά

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) στο...

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Πυρκαγιά σε κατάστημα ξενοδοχείου τα ξημερώματα – Δύο άτομα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια

Τα ξημερώματα της Παρασκευής κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία έπειτα...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΑΚΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος – Υπήρξε μέντορας πολλών δημοσιογράφων

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσαλακός, μία από τις πλέον χαρακτηριστικές...

Related Articles

Popular Categories