14.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2025
ΑρχικήSHOWBIZEUROVISION 2022: Σε ποια θέση δίνουν την Ελλάδα τα προγνωστικά μετά τις...

EUROVISION 2022: Σε ποια θέση δίνουν την Ελλάδα τα προγνωστικά μετά τις πρόβες (Βίντεο)

-

Μόλις πέντε ημέρες έχουν μείνει μέχρι τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2022 και τα προγνωστικά ενημερώνονται συνεχώς, ειδικά μετά τις πρόβες που κάνουν οι τραγουδιστές στη σκηνή του Τορίνο. Η εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό εντυπωσίασε τους θαυμαστές της Eurovision. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των προγνωστικών για την Eurovision 2022.

Η Αμάντα Γεωργιάδη ολοκλήρωσε την Τετάρτη και τη δεύτερη πρόβα της με επιτυχία και τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν. Σύμφωνα με το eurovisionworld.com, η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» βρίσκονται στην 6η θέση των προγνωστικών. Πρώτη παραμένει σταθερά η Ουκρανία με το τραγούδι «Stefania». Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ιταλία, ακολουθεί η Σουηδία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ισπανία. Στην 7η θέση βρίσκεται η Πολωνία, στην 8η η Νορβηγία, στην 9η η Ολλανδία και στη 10η η Γαλλία.

Όπως αποκάλυψε ο οίκος Celia Kritharioti Couture στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για μία τουαλέτα με μακριά μανίκια, έντονους ώμους και τονισμένη μέση από λευκό μεταξωτό μεταλλικό λευκό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία. Η ταλαντούχα 24χρονη τραγουδίστρια επισκέφτηκε το ατελιέ της διεθνούς σχεδιάστριας και έκανε τρεις πρόβες προκειμένου να είναι άψογη η εμφάνιση της τόσο στη σκηνή του εμβληματικού διαγωνισμού όσο και στη red carpet εμφάνισή της, την οποία επίσης επιμελείται η Σίλια Κριθαριώτη.

Τον σχεδιασμό του σκηνικού έχει αναλάβει ο Γιάννης Μουρίκης, ενώ την επιμέλεια και σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας, υπογράφει για μία ακόμη φορά, ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής αναφέρει: «Υπάρχει ένα κρυφό στοιχείο στο ‘‘Die Together’’ που με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, πέρα από την ιστορία της απόλυτης αγάπης που διηγείται. Το γεγονός ότι αναδεικνύει πως συχνά οι παύσεις στην ομιλία μας είναι πιο εκκωφαντικές από τον ήχο της φωνής μας. Ζήτησα από την Αμάντα να ερμηνεύσει το κομμάτι σαν η ιστορία που διηγείται να έχει συμβεί ένα χρόνο πριν. Το σκηνικό αποτύπωμα του τραγουδιού θα οριστεί από τρεις λέξεις: Τη μοναξιά, την έλλειψη που νιώθεις μετά από έναν χωρισμό και τη φθορά που τελικά αμβλύνεται από το χρόνο. Και όλα αυτά, βέβαια, θα καταλήγουν σ’ ένα υπέροχο φως. Για να αποτυπωθούν στη σκηνή όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν προηγμένης τεχνολογίας LED κι ένα αντικείμενο, το οποίο, σύμφωνα με την προσωπική μου καλλιτεχνική εμπειρία, γειώνει τη σωματική ενέργεια».




























- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ο συγγραφέας του μηνύματος της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου 2025-...

Το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου (ITI) αναγνώρισε την πολυσχιδή συμβολή του διακεκριμένου Έλληνα σκηνοθέτη και δασκάλου Θεόδωρου Τερζόπουλου, επιλέγοντάς τον για τη συγγραφή του Μηνύματος...