ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ: Στην παραλιακή ζώνη Αλαμινού με αδειοδοτημένη ξενοδοχειακή ανάπτυξη και πανοραμική θέα της θάλασσας

Μια εξαιρετικά σπάνια επενδυτική ευκαιρία παρουσιάζεται στην παραλιακή περιοχή του Αλαμινού, στην επαρχία Λάρνακας. Πρόκειται για τρία συνεχόμενα τουριστικά τεμάχια που διατίθενται προς πώληση ως ενιαία μονάδα, συνολικής έκτασης 108.457 τ.μ., με ενδεικτική τιμή €4 εκατ.

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, 90 μέτρα από τον παραλιακό δρόμο Ζυγίου – Μαζωτού και 500 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα στη Μεσόγειο και ένα γαλήνιο φυσικό περιβάλλον που συνδυάζει ιδιωτικότητα, εύκολη πρόσβαση και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Η έκταση εφάπτεται σε ασφαλτοστρωμένους και δημόσιους δρόμους κατά μήκος του βόρειου, δυτικού και νοτιοδυτικού της συνόρου, διαθέτοντας εντυπωσιακό οδικό μέτωπο περίπου 950 μέτρων, στοιχείο που ενισχύει σημαντικά την εμπορική και αναπτυξιακή της αξία.

DCIM101MEDIADJI_0237.JPG

Έτοιμο για Μεγάλης Κλίμακας Τουριστική Ανάπτυξη

Το ακίνητο εμπίπτει στην Τουριστική Ζώνη Τ3β, η οποία επιτρέπει πληθώρα τουριστικών χρήσεων και αναπτύξεων υψηλών προδιαγραφών.

Μια Επένδυση με Άμεση Υπεραξία

Ο συνδυασμός μεγάλης παραθαλάσσιας έκτασης, πανοραμικής θέας, εκτεταμένου οδικού μετώπου και υφιστάμενων αδειοδοτήσεων δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη ενός εμβληματικού τουριστικού έργου σε μία από τις πλέον ανερχόμενες περιοχές της νότιας Κύπρου.

Με ζητούμενη τιμή €4,000,000, το ακίνητο αποτελεί μια μοναδική πρόταση για επενδυτές, developers και οργανισμούς φιλοξενίας που αναζητούν ένα ώριμο έργο με σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους μέσω της ιστοσελίδας της Altamira Real Estate μέχρι την Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 10:00 π.μ.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate

https://www.altamirarealestate.com.cy/el/field-for-sale/touristic/larnaca/alaminos/cp10298/133676/1

Hot this week

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Δύο ξεχωριστές συναυλίες στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο, μαζί...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ: Νέα ελπίδα από το Rasonque – Σχεδόν διπλασίασε την επιβίωση ασθενών

Μια εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Άνοιξε ξανά ο δρόμος μετά την ανατροπή φορτηγού

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας, μετά...

ΠΙΤΕΡ ΚΑΛΕΝ: Η θρυλική φωνή του Optimus Prime έφυγε από τη ζωή-Τι ζήτησε η οικογένεια του

Θλίψη στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σκόρπισε...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Τέλος στην έρευνα για την εκστρατεία στήριξης – «Ανακρίθηκα για την ΚΥΠ. Ντράπηκα!»

Δεν διαπιστώνεται παραβίαση της νομοθεσίας περί εράνων από τη...

Topics

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Δύο ξεχωριστές συναυλίες στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο, μαζί...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Άνοιξε ξανά ο δρόμος μετά την ανατροπή φορτηγού

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λάρνακας, μετά...

ΠΙΤΕΡ ΚΑΛΕΝ: Η θρυλική φωνή του Optimus Prime έφυγε από τη ζωή-Τι ζήτησε η οικογένεια του

Θλίψη στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σκόρπισε...

Related Articles

Popular Categories