EL DIABLO: Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION-ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ

H Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι El Diablo ξεσήκωσε τους θαυμαστές της Eurovision. H εκπρόσωπος της Κύπρου τα έδωσε όλα επί σκηνής με μια εμφάνισή που της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 22 Μαϊου.

Η εμφάνισή της ερμηνεύτριας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την σκηνική παρουσία της, του Marvin Dietmann αλλά και το σέξι ασημί φόρεμα με κρόσια της Σήλιας Κριθαριώτη. Οι τέσσερις χορεύτριες ήταν ντυμένες με κόκκινες φόρμες ενώ από πίσω τους ήταν ένα τεράστιος καθρέφτης για τον οποίο χρειάστηκαν να στήσουν γύρω στα σαράντα άτομα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Οι χώρες που πέρασαν είναι η Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, η Μάλτα, η Λιθουανία, η Κύπρος, η Σουηδία, το Βέλγιο και η Ουκρανία.

Hot this week

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ και το πέταξε στα σκουπίδια – Η απίστευτη αναζήτηση που κατέληξε σε θαύμα

Μια απίστευτη ιστορία τύχης και αγωνίας εκτυλίχθηκε στο Μπάρι...

ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ: Καθυστερήσεις πτήσεων λόγω συμφόρησης στον εναέριο χώρο – Τι αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές

Καθυστερήσεις σε πτήσεις που εκτελούνται από και προς την...

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Χαμένη ευκαιρία» ο ανασχηματισμός για τη δημιουργία ανεξάρτητου Επιτρόπου Ευημερίας των Ζώων

Την έντονη αντίδρασή του στις αποφάσεις του ανασχηματισμού εκφράζει...

Topics

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Οι αλλαγές σε Υπουργεία και Υφυπουργεία

Τον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της...

Related Articles

Popular Categories