EΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: «Δεν ανασαίνουμε…»

Σε μια ανάρτησή απευθυνόμενη προς την κυπριακή Αστυνομία προέβη η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη διευκρινίζοντας ότι η αστυνομία πρέπει να εξαντλήσει όλες τις δυνάμεις της για να βρει τις δύο εξαφανισμένες γυναίκες.

Η ανάρτησή έγινε στο Twitter της Έμιλυ Γιολίτη αποκαλώντας μάλιστα την αστυνομία αγαπημένη διευκρινίζοντας παράλληλα ότι έχει συλληφθεί άτομο που δεν συνεργάζεται.

«Αγαπημένη Cyprus Police τεράστιο το έργο σας ενόψει επίσκεψης του Πάπα. Εξαφανίστηκαν όμως 2 γυναίκες από 17 Νοεμβρίου και όλα δείχνουν να σκοτώθηκαν. Έχετε άτομο υπό σύλληψη που δεν συνεργάζεται. Εξαντλήσετε τις δυνάμεις σας και βρείτε τες, σας θερμοπαρακαλώ. Δεν ανασαίνουμε».

Hot this week

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΝ 30 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: DNA τεστ έφεραν τα πάνω-κάτω – Η νέα βρετανική προειδοποίηση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως λίγες ώρες μετά τις...

ΜΑΚΕΝΖΙ: F-16 πέταξαν πάνω από την παραλία – Σήκωσαν τα βλέμματα στον ουρανό οι λουόμενοι -(Αποκλειστικό-Βίντεο)

Ένα διαφορετικό σκηνικό αντίκρισαν το μεσημέρι οι λουόμενοι στο...

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σίφνο – Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή-(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη...

LADY’S MILE: Βούτηξε για να βρει το κινητό του και πνίγηκε – Παραλίγο τραγωδία και για δεύτερο 27χρονο

Μια βουτιά στη θάλασσα για ένα κινητό τηλέφωνο εξελίχθηκε...

Topics

Related Articles

Popular Categories