EΛΛΑΔΑ: 6677 κρούσματα, 104 νεκροί, 657 διασωληνωμένοι

Τα νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης του ΕΟΔΥ. Έγιναν 96.315 τεστ και η θετικότητα διαμορφώνεται στο 6.9%.

Στα 6677 υπολογίζονται τα νέα κρούσματα κορωνοιού στην Ελλάδα σύμφωνα με την νέα έκθεση του ΕΟΔΥ. Την ίδια ώρα καταγράφονται 104 νεκροί και 657 διασωληνωμένοι. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 104, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 18.067 θάνατοι. Έγιναν 96.315 τεστ και η θετικότητα διαμορφώνεται στο 6.9%.

Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 657 (60.1% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 80.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 526 (80.06%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 131 (19.94%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.504 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Πηγή: skai.gr

Hot this week

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ: Σε εξέλιξη η έρευνα – Έκκληση για ψυχραιμία

Η Αστυνομία Κύπρου ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση που βρίσκεται...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: «Φτηνά τη γλιτώσαμε» φέτος με τις λαμπρατζιές – Δύο ανήλικοι τραυματίες από κροτίδες στη Λάρνακα

Με δύο περιστατικά τραυματισμών ανηλίκων από κροτίδες σημαδεύτηκε η...

Topics

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ: Σε εξέλιξη η έρευνα – Έκκληση για ψυχραιμία

Η Αστυνομία Κύπρου ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση που βρίσκεται...

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΧΑΟΣ: Επικίνδυνες εστίες φωτιάς σε διάφορες περιοχές της Κύπρου από λαμπρατζιές – (Βίντεο)

Πασχαλινή αναστάτωση καταγράφηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε...

Related Articles

Popular Categories