DROMEA RACING RUNNING CLUB: Kύπριοι στο Μαραθώνιο στην Αθήνα (Φώτο)

Σύσσωμοι αρκετοί συμπατριώτες μας θα βρεθούν στο 38ο Μαραθώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Συνολικά 30.000 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετέχουν στο διήμερο των εκδηλώσεων. Ανάμεσα τους, είναι και ο Dromea Racing Running Club οι οποίοι θα τρέξουν δίπλα στους Ελλαδίτες λαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο μέρος στον Μαραθώνιο της Αθήνας.Η διαδρομή του κλασικού Μαραθωνίου για φέτος θα είναι 42.195 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με ανάρτησή τους, το Dromea Racing Running Club πληροφορεί ότι θα είναι η μεγαλύτερη Κυπριακή αποστολή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην δημοσίευση τους, εύχονται καλή επιτυχία σε όλους και ότι το Καλλιμάρμαρο τους περιμένει.

Hot this week

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ξεκίνησε η πρώτη χιονόπτωση – Οδηγοί ανεβαίνουν με ακατάλληλα οχήματα (Βίντεο)

Στα λευκά αρχίζει να ντύνεται το Τρόοδος, καθώς οι...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό τριήμερη κράτηση 38χρονος για επίθεση-Η ανακοίνωση των Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή από το Επαρχιακό...

Topics

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

Related Articles

Popular Categories