Ο Κύπριος ακαδημαϊκός Δρ Νίκος Σάββας DL, διευθύνων σύμβουλος του Eastern Education Group, θα τιμηθεί με τον τίτλο Officer of the Order of the British Empire (OBE), μία από τις υψηλότερες τιμητικές διακρίσεις που απονέμει το Ηνωμένο Βασίλειο για την προσφορά του στην εκπαίδευση και την κοινωνία.
Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει τη μακρόχρονη ηγεσία του Δρ Σάββα στον τομέα της εκπαίδευσης, την καινοτομία που εισήγαγε στα κολέγια και τις σχολές του ομίλου του, καθώς και την συμβολή του στην ανάπτυξη μαθητών και εκπαιδευτικών στη Σάφολκ και ευρύτερα.

Σε δήλωσή του, ο Δρ Σάββας τόνισε: «Αυτή η τιμή ανήκει σε ολόκληρο τον Όμιλο Eastern Education Group και στη Σάφολκ. Αυτό που έχουμε καταφέρει δείχνει ότι η εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης δεν περιορίζεται μόνο στις μεγάλες πόλεις. Είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει μαζί».

Η επίσημη παραλαβή του OBE θα πραγματοποιηθεί το 2026 στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, σηματοδοτώντας διεθνή αναγνώριση της προσφοράς του Δρ Σάββα και της κυπριακής ομογένειας στον εκπαιδευτικό τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


