DJ KON CEPT: Επιστρέφει δυναμικά στο Καρναβάλι της Λεμεσού-Το τραγούδι θα ερμηνεύσει ο Βασίλης Παπαβασιλείου-(Βίντεο)

Ο Dj και Παραγωγός Kon Cept επιστρέφει δυναμικά με μια ξεχωριστή διασκευή του διαχρονικού τραγουδιού “Μια Σου Λέξη”, που ερμήνευσε πρώτος ο αξέχαστος Δάκης. Η νέα εκδοχή του τραγουδιού, σε ενορχήστρωση και παραγωγή του ίδιου, ερμηνεύεται από τον Βασίλη Παπαβασιλείου, τον φετινό Βασιλιά Καρνάβαλο της Λεμεσού, με την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού.

Η φετινή καρναβαλική περίοδος αποκτά έναν πιο φρέσκο και ανανεωμένο χαρακτήρα, καθώς ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, μαζί με τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου, Μιχάλη Μιχαήλ, δίνουν νέο αέρα στις εκδηλώσεις. Το τραγούδι έχει ήδη συμπεριληφθεί στη λίστα των τραγουδιών για τις μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις σε Λάρνακα, Πάτρα και Ξάνθη, ενισχύοντας το γιορτινό κλίμα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Dj Kon Cept παρουσιάζει επίσης μια νέα διασκευή της μεγάλης επιτυχίας “Ανθρωπάκος (Για δε μ’ αφήνετε ήσυχο)”, σε Disco House Remix, δίνοντας ένα μοντέρνο ρυθμό στο αγαπημένο τραγούδι. Μετά την περσινή του επιτυχία στη διασκευή της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβελα “Καλημέρα Καινούργια Μου Αγάπη” που ξεπέρασε το 1εκ. προβολές στο YouTube, ετοιμάζει κάτι καινούριο και πολύ δυνατό που θα κυκλοφορήσει επίσημα πολύ σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ: 24 περιστατικά και 14 συλλήψεις σε μόλις έξι μήνες

Αυξημένες σε σχέση με το 2025 είναι οι επιθέσεις...

Topics

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: Η Κύπρος ανεβαίνει στη σκηνή της Αθήνας με τρεις ξεχωριστές παραστάσεις

Τρεις κυπριακές θεατρικές παραγωγές που ξεχώρισαν κατά τη θεατρική...

ΥΠΑΝ: Στο Προεδρικό οι εργαζόμενοι – «Δεν πάει άλλο» με την καθυστέρηση της νομοθεσίας

Σε κινητοποίηση κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα Υποστηρικτικά Προγράμματα του...

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ: «Γιατί μία εβδομάδα μετά;» – Αλλάζει η ημερομηνία από του χρόνου

Έντονες είναι οι αντιδράσεις γονέων μαθητών της Δημοτικής Εκπαίδευσης...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επίθεση με ρόπαλα μετά από εκδήλωση σε αθλητικό σωματείο – Τρεις τραυματίες

Υπόθεση επίθεσης, τραυματισμού και κατοχής επιθετικών οργάνων διερευνά η...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνο σκηνικό στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού – Κομμάτια ελαστικού στη μέση του δρόμου-(Βίντεο)

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Λεμεσού,...

Related Articles

Popular Categories