Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Λευκωσία προχωρούν αύριο Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, αγροτικές οργανώσεις από όλες τις επαρχίες, με πορεία προς το Προεδρικό Μέγαρο και το Σπίτι της Ευρώπης.
Η εκδήλωση διαμαρτυρίας αναμένεται να επηρεάσει στο μέγιστο βαθμό την τροχαία κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς και αυξημένη παρουσία αγροτικών οχημάτων από τις πρωινές ώρες.Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι διαμαρτυρόμενοι από όλες τις επαρχίες θα συγκεντρωθούν στον χώρο στάθμευσης του Σταδίου ΓΣΠ και του καταστήματος «JUMBO» στη Λευκωσία. Περί τις 10:30 π.μ. θα πορευθούν προς το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Σπίτι της Ευρώπης, στην οδό Λόρδου Βύρωνος, παραμένοντας εκεί μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Κατά τη μετάβασή τους προς το Προεδρικό Μέγαρο αναμένεται να κινηθούν μέσω των λεωφόρων Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, Αθαλάσσας και Προεδρικού Μεγάρου, ενώ για τη μετάβασή τους στο Σπίτι της Ευρώπης θα ακολουθήσουν τις λεωφόρους Δημοσθένη Σεβέρη και Λόρδου Βύρωνος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να επηρεαστεί η τροχαία κίνηση στο κέντρο της Λευκωσίας, ενώ αυξημένη κίνηση αγροτικών οχημάτων αναμένεται από τις πρωινές ώρες στους υπεραστικούς δρόμους με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Η Αστυνομία θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης και θα προβεί σε ρυθμίσεις τροχαίας για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης και τη διευκόλυνση του κοινού, με μέλη της να βρίσκονται επί τόπου στις περιοχές διεξαγωγής της διαμαρτυρίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


