Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
6.1 C
Cyprus

DANIEL: Μακραίνει η λίστα των νεκρών-Ο Πηνειός καλύπτει την πόλη της Λάρισας -(Βίντεο)

- Advertisement -

Ολοένα και μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των νεκρών από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel» στην Ελλάδα, που άφησε βαρύ το αποτύπωμά της σε Θεσσαλία και Μαγνησία.Οι νεκροί από την κακοκαιρία έφτασαν τους έντεκα.

Η επόμενη μέρα στη Λάρισα αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Χωριά έχουν μετατραπεί σε βάλτοι, παντού νερά και λάσπες. Στα ύψη παραμένει η αγωνία για τον Πηνειό, ο οποίος έχει υπερχειλίσει σε κάποια σημεία, οδηγώντας σε εκκενώσεις περιοχών. Παρόλο που η στάθμη του Πηνειού υποχωρεί σιγά σιγά, το νερό παραμένει πάνω από το ένα μέτρο και η αγωνία για όσους έχουν παγιδευτεί στα πλημμυρισμένα χωριά τους κορυφώνεται.

Και σαν να μην έφτανε η υπερχείλιση του Πηνειού, μεγάλες ποσότητες νερού από τον ποταμό, κινούνται από την πεδιάδα της Λάρισας προς το Στεφανοβίκειο και τον Ριζόμυλο, και το νερό καταλήγει στη λίμνη Κάρλα της οποίας το ύψος του νερού ανεβαίνει επικίνδυνα και έχει ως αποτέλεσμα να πλημμυρίζει και η νοτιοανατολική πλευρά της θεσσαλικής πεδιάδας προς τη Μαγνησία.

Σύμφωνα με το in.gr που βρίσκεται στη Λάρισα και καταγράφει το χάος από την υπερχείλιση του Πηνειού ο σταθμός των λεωφορείων, μετατράπηκε σε… σταθμό πλοίων.

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories