Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
8.4 C
Cyprus

«CYPRUS ROAD RACES GRAND PRIX»: Oι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην Μαρία Αριστοτέλους- Στο δύσκολο αγώνα που δίνει ενάντια στον καρκίνο

- Advertisement -

Στην αθλήτρια Μαρία Αριστοτέλους η οποία τους τελευταίους μήνες δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής της, ενάντια στον καρκίνο αποφάσισε να αφιερώσει η ΚΟΕΑΣ και ο ευρύτερος κόσμος του στίβου.

Η αθλήτρια αλλά και εκπρόσωπος των αθλητών στην ΚΟΕΑΣ, Μαρία Αριστοτέλους η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο τους τελευταίους μήνες και το αποκάλυψε πρόσφατα δείχνει απίστευτη δύναμη ψυχής. Με νέα ανάρτησή της, η αθλήτρια ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους που είναι στο πλάϊ της, λόγω του καθημερινού αγώνα που δίνει.

«Τους τελευταίους μήνες δίνω ίσως τον πιο δύσκολο αγώνα που έχω δώσει μέχρι σήμερα, αυτόν ενάντια στον καρκίνο. Παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις το σάρκωμα. Ο αγώνας αυτός είναι καθημερινός, απρόσμενος και δύσκολος. Η ΚΟΕΑΣ-Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου/ CAA και ο ευρύτερος κόσμος του στίβου είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Μεγάλη συγκίνηση όμως για μένα είναι η απόφαση να αφιερώσουν τους αγώνες του «Cyprus Road Races Grand Prix» στον αγώνα που δίνω! Μαζί με την ΚΟΕΑΣ και με τη στήριξη της Perskindol αποφασίσαμε να φτιάξουμε μπαντάνες-λεμουδιέρες με το σύνθημα «Stronger than SARKOMA» και τα εσόδα θα διατεθούν σε αθλητές και αθλήτριες μας που το έχουν ανάγκη – με πλήρη διαφάνεια. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει αυτή την Κυριακή στη Λάρνακα! Σας περιμένω να αγωνιστούμε μαζί, να τρέξουμε ή περπατήσουμε για την υγεία μας!»

Nα επισημάνουμε, ότι ο αγώνας δρόμου «Cyprus Road Races Grand Prix», 5 χλμ KEAN Ανδρών / Γυναικών & Εταιρικός Αγώνας θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στην Λάρνακα.

Hot this week

AΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ, που τον τελευταίο καιρό μάχονταν...

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ»: Η ιστορία της κυπριακής αγελάδας ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη

Το ντοκιμαντέρ «Ο Κόσμος Μικραίνει» φέρνει στο φως την...

ΑΠΑΤΕΣ: Νέα ηλεκτρονική κομπίνα – €24.000 έκαναν φτερά, δεν βάζουμε μυαλό παρά τις συνεχείς εκκλήσεις

Άλλη μία υπόθεση διαδικτυακής απάτης έρχεται να υπενθυμίσει πως...

CTZ THE LABEL: Παρουσιάζει ένα Χριστουγεννιάτικο Pop-Up εμπειρίας και Lifestyle

Το CTZ The Label είναι ένα activewear brand με...

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Πότε θα καταβληθούν και ποιο επίδομα αυξήθηκε

Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει...

Topics

AΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ, που τον τελευταίο καιρό μάχονταν...

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ»: Η ιστορία της κυπριακής αγελάδας ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη

Το ντοκιμαντέρ «Ο Κόσμος Μικραίνει» φέρνει στο φως την...

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Πότε θα καταβληθούν και ποιο επίδομα αυξήθηκε

Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει...

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ να έχουμε κοντά μας άτομα που ξέρουν να χαράζουν χαμόγελα

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Είναι σπουδαίο στη ζωή μας να έχουμε...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ «ΜΠΟΝΑΜΑΣ»: Ποιοι θα λάβουν έκτακτο επίδομα ενόψει εορτών

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε για το 2025 την καταβολή...

Related Articles

Popular Categories