COVID19: Προβληματισμός για την αύξηση κρουσμάτων – «Θα δούμε για μέτρα» (Bίντεο)

O μοναδικός τρόπος για να ξεπεραστεί ο κορωνοϊος είναι να εμβολιαστούν ενώ ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας δεν απέκλεισε το γεγονός ότι θα παρθούν νέα μέτρα.

Σε δηλώσεις του, στην κάμερα του OMEGA ότι ο υπουργός παραδέχτηκε ότι υπάρχει προβληματισμός επικρατεί με φόντο την αύξηση των νέων περιστατικών κορωνοϊού.

«Σίγουρα μας προβληματίζει, ήδη το πρωί ζήτησα από την Ομάδα Ιχνηλάτησης να ενημερωθώ από που προήλθαν αυτά τα κρούσματα. Και θα δούμε αν θα χρειαστεί να πάρουμε οποιαδήποτε μέτρα για να σταματήσουμε αυτή την αύξηση» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας μετά τον εμβολιασμό του Αρχιεπισκόπου.

Hot this week

EUROVISION: Νέοι κανόνες για τη διοργάνωση – Τι ισχύει αν κερδίσει χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο

Νέα δεδομένα στη Eurovision φέρνουν οι αλλαγές στους κανονισμούς...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Αύριο η κρίσιμη επέμβαση στο Λονδίνο – Έκκληση για προσευχή και στήριξη

Στο Λονδίνο βρίσκεται η Έλενα Αντωνιάδου, η οποία αύριο...

ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ: Το σπάνιο θέαμα του Αυγούστου – Η Κύπρος δεν θα δει το φαινόμενο, δείτε το live

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αστρονομικά φαινόμενα του 2026...

Topics

EUROVISION: Νέοι κανόνες για τη διοργάνωση – Τι ισχύει αν κερδίσει χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο

Νέα δεδομένα στη Eurovision φέρνουν οι αλλαγές στους κανονισμούς...

ΤΟΥΡΚΙΑ: Επιχείρηση… ύψους για μια κατσίκα – Πυροσβέστης κατέβηκε με σχοινιά για να τη σώσει-(Βίντεο)

Μια ασυνήθιστη επιχείρηση διάσωσης στήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όταν μια...

Related Articles

Popular Categories