COVID19: Προβληματισμός για την αύξηση κρουσμάτων – «Θα δούμε για μέτρα» (Bίντεο)

O μοναδικός τρόπος για να ξεπεραστεί ο κορωνοϊος είναι να εμβολιαστούν ενώ ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας δεν απέκλεισε το γεγονός ότι θα παρθούν νέα μέτρα.

Σε δηλώσεις του, στην κάμερα του OMEGA ότι ο υπουργός παραδέχτηκε ότι υπάρχει προβληματισμός επικρατεί με φόντο την αύξηση των νέων περιστατικών κορωνοϊού.

«Σίγουρα μας προβληματίζει, ήδη το πρωί ζήτησα από την Ομάδα Ιχνηλάτησης να ενημερωθώ από που προήλθαν αυτά τα κρούσματα. Και θα δούμε αν θα χρειαστεί να πάρουμε οποιαδήποτε μέτρα για να σταματήσουμε αυτή την αύξηση» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας μετά τον εμβολιασμό του Αρχιεπισκόπου.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εθελόντρια της δράσης «Νερό και Χρώμα» δηλώθηκε ελλείπουσα-Έκκληση της ομάδας της -(Φώτο)

Σε αγωνιώδη έκκληση για τον εντοπισμό της 41χρονης Στέφανης...

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ: Ποιοι θα δουν ελάφρυνση – Τι αλλάζει σε ρεύμα, τρόφιμα, θέρμανση και επιδόματα

Μια σειρά από μέτρα που αγγίζουν άμεσα την καθημερινότητα...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΜΑΣ: Γιατί η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ δεν είναι μόνο γιορτή

Η 1η Οκτωβρίου αποκτά φέτος μια ιδιαίτερη σημασία για...

LIDL WELLNESS CAMP 2026: Μια βιωματική εμπειρία υγείας, ευεξίας και καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Κύπρου προσφέρει στο...

Topics

Related Articles

Popular Categories