CHLOE: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΛΛΕΞΙΟΝ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΗΜΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chloé παρουσίασε την κολεξιόν για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 με ψηφιακή πασαρέλα στους ερημικούς δρόμους του Σεν Ζερμέν στο Παρίσι. Η συλλογή είναι η πρώτη της Gabriela Hearst για τον Chloé, η οποία διαδέχθηκε τη Natacha Ramsay-Levi πριν από λίγους μήνες και επίσης επετειακή, καθώς συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη γέννηση της ιδρύτριας του γαλλικού οίκου μόδας, Gaby Aghion.

 «Από τη Gaby έως τη Gabi, δύο φιλόδοξες γυναίκες ερμηνεύουν τη θηλυκότητα στις συνθήκες της εποχής τους» διευκρινίζεται στις σημειώσεις της επίδειξης μόδας. «Και από τη Gaby έως τη Gabi, η διαβεβαίωση είναι ότι «o οίκος είναι σε καλά χέρια»».

Η Gabriela Hearst εξήγησε όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ,  ότι η πρώτη της συλλογή για τον Chloé είναι «εμπνευσμένη από τη βιωσιμότητα και μια δέσμευση για ευρύτερο καλό» που επιταχύνει τα σχέδια για αειφορία του οίκου με την υλοποίηση έως το 2025 έως ένα νέου χρονοδιαγράμματος κάθε χρόνο.

Hot this week

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ και το πέταξε στα σκουπίδια – Η απίστευτη αναζήτηση που κατέληξε σε θαύμα

Μια απίστευτη ιστορία τύχης και αγωνίας εκτυλίχθηκε στο Μπάρι...

ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ: Καθυστερήσεις πτήσεων λόγω συμφόρησης στον εναέριο χώρο – Τι αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές

Καθυστερήσεις σε πτήσεις που εκτελούνται από και προς την...

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Χαμένη ευκαιρία» ο ανασχηματισμός για τη δημιουργία ανεξάρτητου Επιτρόπου Ευημερίας των Ζώων

Την έντονη αντίδρασή του στις αποφάσεις του ανασχηματισμού εκφράζει...

Topics

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Οι αλλαγές σε Υπουργεία και Υφυπουργεία

Τον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της...

Related Articles

Popular Categories