ΧΙΘΡΟΟΥ: Λήξη συναγερμού – Συνελήφθη ο δράστης, δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια

Η κατάσταση στο αεροδρόμιο Χίθροου επανέρχεται σταδιακά σε ομαλούς ρυθμούς, μετά το περιστατικό με επίθεση σπρέι πιπεριού που προκάλεσε αναστάτωση νωρίς το πρωί. Η Μητροπολιτική Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα ως ύποπτο για την επίθεση, διαβεβαιώνοντας πως το συμβάν δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως πρόκειται για διαμάχη μεταξύ ατόμων που γνωρίζονταν μεταξύ τους και η οποία κλιμακώθηκε. Για προληπτικούς λόγους, οι άνθρωποι που εκτέθηκαν στο σπρέι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να αναφέρονται σοβαροί τραυματισμοί. Η αστυνομία διατηρεί αυξημένη παρουσία στο αεροδρόμιο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, συνεχίζοντας τις έρευνες για τον εντοπισμό πιθανών άλλων εμπλεκομένων.

Για προληπτικούς λόγους, οι άνθρωποι που εκτέθηκαν στο σπρέι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να αναφέρονται σοβαροί τραυματισμοί.

Το Χίθροου, επέστρεψε σταδιακά σε φυσιολογικούς ρυθμούς, με τις Αρχές να καθησυχάζουν το κοινό πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για απειλή τρομοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΧΙΘΡΟΟΥ: Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – Συναγερμός στο αεροδρόμιο, χωρίς να επηρεάζονται οι πτήσεις

Hot this week

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Το μήνυμα καρδιάς που αποκαλύπτει τη μεγάλη της αδυναμία στα παιδιά

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η πρόεδρος του...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος στον ανεμοθώρακα οχήματος -Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης,...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος στον ανεμοθώρακα οχήματος -Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης,...

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνδρας σύρθηκε πάνω σε καπό αυτοκινήτου για δύο χιλιόμετρα μετά από τροχαίο-(Βίντεο)

Σκηνές που προκαλούν σοκ εκτυλίχθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας –...

Related Articles

Popular Categories