CHARLOTTE CASIRAGHI: H NΕΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ CHANEL ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΔΑ

Από την 1η Ιανουαρίου 2021 η Charlotte Casiraghi, εγγονή της θρυλικής Grace Kelly και κόρη της Caroline του Μονακό, αναλαμβάνει ρόλο πρέσβειρας και επίσημης εκπροσώπου του οίκου Chanel.  Η Charlotte  θα είναι το πρόσωπο της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 που σχεδιάστηκε από την Virginie Viard, που φωτογραφήθηκε στο Μονακό από τους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin.

Γνωστό όμως είναι και το πάθος της Charlotte για τη λογοτεχνία  και την ποίηση, την οποία μοιράζεται σήμερα με τον οίκο. Απόφοιτος φιλοσοφίας και πρόεδρος της φιλοσοφίας Rencontres de Monaco, τιμά μηνιαίες συναντήσεις αφιερωμένες στον προβληματισμό, την ανταλλαγή και τη μετάδοση ιδεών, με στόχο τον εορτασμό και την προώθηση της φιλοσοφίας.

Ο αείμνηστος Karl Lagerfeld ήταν ένας από τους λογοτεχνικούς της μέντορες και συνεχίζει την αγάπη της για αυτήν την τέχνη παράλληλα με τον Chanel. Μια συνέχεια της ισχυρής κληρονομιάς που περιγράφει η Gabrielle Chanel πριν διαιωνιστεί από τους Lagerfeld  και Βιάρ, σήμερα, ο γαλλικός οίκος μόδας τονίζει την άνευ όρων αγάπη του για τη λογοτεχνία αποκαλύπτοντας ένα νέο λογοτεχνικό έργο για το 2021.

Βαπτισμένο «Les Rendez-vous littéraires rue Cambon»(Λογοτεχνικό ραντεβού στη rue Cambon), αυτό το έργο θα περιλαμβάνει θεματικές συναντήσεις, που φανταζόταν η ίδια η Κοκό Σανέλ. Φιλοξενείται από το νέο δίδυμο Βιρζινί Βιάρ και Σαρλότ Κασιράγκι, αυτό το έργο στοχεύει να φέρει κοντά γυναίκες συγγραφείς, ηθοποιούς και φίλους του σπιτιού, σύμφωνα με την Vogue.

Ο αείμνηστος Karl Lagerfeld ήταν ένας από τους λογοτεχνικούς της μέντορες

Αυτές οι νέες συναντήσεις θα τους δουν να διαβάζουν, να ανταλλάσσουν και να παρουσιάζουν μια μοναδική άποψη των έργων αυτών των ειδικών προσκεκλημένων ή άλλων ιστορικών ή σύγχρονων λογοτεχνικών μορφών που θαυμάζουν: Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου στα σαλόνια στις 31 rue Cambon και θα μεταδοθεί στον ιστότοπο του οίκου.

Hot this week

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!…»: Μια Κυριακή γεμάτη διασκέδαση, προσφορά και ευκαιρίες για επιχειρήσεις και δημιουργούς

Μια διαφορετική οικογενειακή ημέρα ετοιμάζεται στη Λεμεσό και καλεί...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 33χρονος για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Στη σύλληψη 33χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στη Λάρνακα,...

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: 45χρονος στην επαρχία Λάρνακας- Τον αναζητούν οι Αρχές για υπόθεση κλοπής-(Φώτο)

Τον 45χρονο Αντρέα Σάββα αναζητά η Αστυνομία, στο πλαίσιο...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 33χρονος για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Στη σύλληψη 33χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στη Λάρνακα,...

ΘΑΝΑΤΟΣ 3ΧΡΟΝΟΥ: Ζήτησε αναστολή της ποινής ο 37χρονος πατέρας

Ο 37χρονος πατέρας του τρίχρονου αγοριού που έχασε τη...

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για 4 ημέρες ο 18χρονος – Δεύτερη σύλληψη για τον θάνατο του γάτου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα ο 18χρονος...

Η ηλεκτρική Mercedes Benz GLC αναδείχθηκε German Premium Car of the Year

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Mercedes-Benz GLC κατέκτησε τον τίτλο...

Related Articles

Popular Categories