BTS: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟΥ LOUIS VUITTON ΣΤΗ ΣΕΟΥΛ

Για πρώτη φορά, οι παγκόσμιοι πρεσβευτές του οίκου BTS συμμετείχαν στο σόου του Louis Vuitton, στη Σεούλ, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην πασαρέλα.

Ο Virgil Abloh παρουσίασε τη συλλογή του Louis Vuitton Men’s Fall / Winter 2021 σε έναν χώρο τέχνης και πολιτισμού που ονομάζεται Art Bunker B39 στο Bucheon, λίγο έξω από τη Σεούλ.Οι παγκόσμιοι πρεσβευτές του οίκου BTS συμμετείχαν στο σόου, με την νέα συλλογή τους, η οποία  διερευνά τις ασυνείδητες προκαταλήψεις που υπάρχουν στη ψυχή μας από τους αρχαϊκούς κανόνες της κοινωνίας.

Στην πασαρέλα πρωταγωνίστησαν γνωστά ονόματα όπως Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook σε  σκηνοθεσία του Jeon Go-woon, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με τα τελευταία σχέδια της ετικέτας. Η εντυπωσιακή συλλογή διαθέτει 34 νέες εμφανίσεις, τις οποίες το συγκρότημα BTS παρουσίασε με μοναδικό τρόπο. Στα standouts περιλαμβάνονται RM σε ένα πράσινο ριγέ πουκάμισο και γραβάτα κάτω από ένα μακρύ μποξ ριγέ παλτό μικρά αεροπλάνα για κουμπιά. Ο Suga εμφανίστηκε φορώντας μια πιο μοντέρνα έκδοση του παλτού του RM με μια λευκή και πράσινη τσάντα με τη φράση, «στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή, ενώ ο  J-Hope έλαμψε με ένα γκριζωπό μπλε κοστούμι καλυμμένο με ένα έντονο μοτίβο μαζί με γραφικά των αιγυπτιακών πυραμίδων.

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φορτηγό με τσιμεντένιους σωλήνες επιχειρεί επικίνδυνο ελιγμό – «Ήταν ασφαλισμένο το φορτίο;»

Ερωτήματα προκαλεί η εικόνα του βαρέως φορτηγού, καθώς από...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ: Από τον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας στην κορυφή της Αμερικής – Η μεγάλη τιμητική διάκριση στη Νέα Υόρκη

Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στον Σταύρο Α....

ΠΥΚΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εικόνα έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης καταγράφεται στους δρόμους της Κύπρου,...

ΕΤΕΑ: «Σήμερα θα τη βρούμε» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση όσων έψαχναν για 8 ημέρες την 75χρονη Τούλλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετούν την 75χρονη Ερατώ Αθανασίου,...

Topics

ΠΥΚΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού

Εικόνα έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης καταγράφεται στους δρόμους της Κύπρου,...

ΕΤΕΑ: «Σήμερα θα τη βρούμε» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση όσων έψαχναν για 8 ημέρες την 75χρονη Τούλλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετούν την 75χρονη Ερατώ Αθανασίου,...

Η Primetel Platinum Χορηγός του Cyprus 3on3 για 4η Συνεχή Χρονιά

Η Primetel, ως διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού, δηλώνει...

Related Articles

Popular Categories