BTS: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟΥ LOUIS VUITTON ΣΤΗ ΣΕΟΥΛ

Για πρώτη φορά, οι παγκόσμιοι πρεσβευτές του οίκου BTS συμμετείχαν στο σόου του Louis Vuitton, στη Σεούλ, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην πασαρέλα.

Ο Virgil Abloh παρουσίασε τη συλλογή του Louis Vuitton Men’s Fall / Winter 2021 σε έναν χώρο τέχνης και πολιτισμού που ονομάζεται Art Bunker B39 στο Bucheon, λίγο έξω από τη Σεούλ.Οι παγκόσμιοι πρεσβευτές του οίκου BTS συμμετείχαν στο σόου, με την νέα συλλογή τους, η οποία  διερευνά τις ασυνείδητες προκαταλήψεις που υπάρχουν στη ψυχή μας από τους αρχαϊκούς κανόνες της κοινωνίας.

Στην πασαρέλα πρωταγωνίστησαν γνωστά ονόματα όπως Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook σε  σκηνοθεσία του Jeon Go-woon, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με τα τελευταία σχέδια της ετικέτας. Η εντυπωσιακή συλλογή διαθέτει 34 νέες εμφανίσεις, τις οποίες το συγκρότημα BTS παρουσίασε με μοναδικό τρόπο. Στα standouts περιλαμβάνονται RM σε ένα πράσινο ριγέ πουκάμισο και γραβάτα κάτω από ένα μακρύ μποξ ριγέ παλτό μικρά αεροπλάνα για κουμπιά. Ο Suga εμφανίστηκε φορώντας μια πιο μοντέρνα έκδοση του παλτού του RM με μια λευκή και πράσινη τσάντα με τη φράση, «στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή, ενώ ο  J-Hope έλαμψε με ένα γκριζωπό μπλε κοστούμι καλυμμένο με ένα έντονο μοτίβο μαζί με γραφικά των αιγυπτιακών πυραμίδων.

Hot this week

ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ: Πυροβολισμοί σε ισλαμικό κέντρο – Αναφορές για θύματα και τραυματίες, σε εξέλιξη οι έρευνες (βίντεο)

Ένοπλο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε ισλαμικό κέντρο στο...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2026: Ο Χρίστος συγκίνησε τους πάντες στην έναρξη -(Βίντεο)

Μια από τις πιο δυνατές και συγκινητικές στιγμές της...

ΚΥΠΡΟΣ: Το μυστήριο του υπερτυχερού του ΤΖΟΚΕΡ – Το δελτίο που του χάρισε 11.653.129 ευρώ

Υπερτυχερός στην Κύπρο κέρδισε το ποσό των 11.653.129 ευρώ...

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ: Νοσηλεύεται και δίνει μάχη για τη ζωή της – Ευχές να βγει νικήτρια και αυτή τη φορά

Η Γωγώ Μαστροκώστα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε δημόσια...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον δρόμο Λευκωσίας–Λεμεσού -(Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαΐου 2026...

Related Articles

Popular Categories