BREATH OF BALLET: ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η σχολή μπαλέτου της Εύης Σουρή- Ευθυμίου, παρουσίασε χτες το βράδυ, την παράσταση μπαλέτου “Breath of Ballet”. Η πρωτοβουλία των πολιτιστικών υπηρεσιών να παραχωρήσει το Δημοτικό Θέατρο για παραστάσεις για να βοηθήσει τους καλλιτέχνες της πόλης της Λάρνακας, αποτέλεσε την έμπνευση για να πραγματοποιεί η συγκεκριμένη παράσταση.

Οκτώ μαθήτριες της σχολής κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού που ήρθε να παρακολουθήσει μια παράσταση στην πιο απλή της μορφή. Μια προσομοίωση ενός κανονικού μαθήματος πάνω στην σκηνή. Οι μαθήτριες με μια καρέκλα για στήριγμα, αντί για μπάρα και μόνο με πρόβες που έγιναν διαδικτυακά, απέδειξαν η τέχνη χρειάζεται σκληρή δουλειά, επιμονή και πάθος για να έχει αποτέλεσμα.

“Η τέχνη και ο πολιτισμός πέρασε ξανά πανδημίες, πολέμους,φτώχεια αλλά δεν σταμάτησε να υπάρχει, να ανθεί.Οφείλουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με το ίδιο πάθος την τέχνη αυτή ειδικά στις δύσκολες αυτές εποχές” ανέφερε η δασκάλα χορού, Εύη Σουρή -Ευθυμίου.

Η Εύη Σουρή-Ευθυμίου μαζί με τις μαθήτριες της, οι οποίες έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση

Hot this week

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ: Διαγνώσθηκε με καρκίνο στον πνεύμονα – Αφαιρέθηκε ο κάτω λοβός του δεξιού πνεύμονα

Σε επέμβαση για την αφαίρεση του κάτω λοβού του...

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ: Ο μικρός Ματίας νίκησε τη λευχαιμία – Καθοριστική η θεραπεία CAR-T -(Βίντεο)

Μια δύσκολη περιπέτεια που ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 10...

Topics

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι-Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Πορτοκαλί προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα εξέδωσε το Τμήμα...

Related Articles

Popular Categories