BOUSSIAS CYPRUS: Γιόρτασε τα έξι χρόνια λειτουργίας του -«Ο πιλότος στο τιμόνι της ζωής μας, δεν είναι άλλος από εμάς τους ίδιους»

Σε μια λαμπρή εκδήλωση η Boussias Cyprus γιόρτασε τα έξι χρόνια παρουσίας της στην κυπριακή επιχειρηματικότητα αλλά και την εγκατάστασή της στο επιβλητικό κτίριο 360, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, οποίος επαίνεσε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο της στην ανάπτυξη της κυπριακής επιχειρηματικότητας. Ειδικά, αναφέρθηκε στη διακρατική δράση της CEO της Boussias Cyprus, Μαρία Κυριάκου, και στη διοργάνωση του επερχόμενου «Greece – Cyprus summit».

Η εκδήλωση προσέλκυσε πολλούς σημαντικούς προσκεκλημένους, συμπεριλαμβανομένων κρατικών αξιωματούχων, υψηλόβαθμων στελεχών εταιρειών, προσωπικοτήτων από τον χώρο του θεάματος και των ΜΜΕ.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς και CEO της Boussias Cyprus, Μαρία Κυριάκου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και όσοι παρευρέθηκαν, για τη στήριξή τους στέλνοντας το μήνυμα πως «ο πιλότος στο τιμόνι της ζωής μας, δεν είναι άλλος από εμάς τους ίδιους» και το πόσες πτήσεις θα κάνουμε και πόσο μακρινές εξαρτάται απόλυτα από εμάς.

Ο δικηγόρος Χάρης Σαββίδης, με λακωνικό τρόπο, τόνισε τη σημασία της προσήλωσης στο μέλλον και της εγκατάλειψης όσων μας κρατούν πίσω. Η Boussias Cyprus, ανανεωμένη και ισχυρότερη, είναι έτοιμη να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην κυπριακή κοινωνία.

Hot this week

ΠΙΣΣΟΥΡΙ: Τα δύο περιστέρια που… καταγράφηκαν ως «εμπρηστές» της πυρκαγιάς -(Βίντεο)

Μπορεί αρχικά να έμοιαζε με ακόμη μία πυρκαγιά που...

ΑΗΚ: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Κύπρου – Παραμένει η Λεμεσός

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η ηλεκτροδότηση έχει επανέλθει...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΟΤΑΜΙΑ: Στο «κόκκινο» Ισπανία και Βουλγαρία – Μόνο μία χώρα στον δρόμο για το 2030

Ανησυχία για την κατάσταση των ευρωπαϊκών ποταμών προκαλούν τα...

Topics

ΑΗΚ: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της Κύπρου – Παραμένει η Λεμεσός

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η ηλεκτροδότηση έχει επανέλθει...

ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Το νέο μέτρο απέναντι στην παραβατικότητα

Κάμερες σε όλα τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές εξετάζει...

Related Articles

Popular Categories