BIANCA BALTI: Πρωταγωνίστρια στην νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 της καμπάνιας «La Dolce Vita» της Sisley-(Φώτο)

Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita» και φωτογράφο τον Pierre-Ange Carlotti με πρωταγωνίστρια τη Bianca Balti.

Το διάσημο μοντέλο ερμηνεύει μια γυναίκα που οι αισθήσεις της ξαναζωντανεύουν με φόντο την αιώνια Ρώμη. Η Bianca Balti, γνωστό πρόσωπο της Sisley προικισμένη και η ίδια με αιώνια ομορφιά, η οποία ανταγωνίζεται εκείνη της πόλης στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία.

Συμπρωταγωνιστής της είναι ο Giacomo Cavalli, πρόσωπο πολλών οίκων μόδας, ο οποίος ερμηνεύει ένα ελεύθερο πνεύμα γεμάτο μεσογειακή γοητεία. Η καμπάνια διαδραματίζεται μέσα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και παρακολουθεί τους δύο πρωταγωνιστές καθώς επιδίδονται σε στιγμές παιχνιδιάρικης και αχαλίνωτης απόλαυσης, μαζί με μια ομάδα φίλων που συνάντησαν τυχαία.


Θρασύς, προκλητική, οικεία. Η φωτογράφηση ανατέθηκε και πάλι στον Pierre-Ange Carlotti. Μετά την επιτυχία της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 με την Deva Cassel, ο Carlotti αναλαμβάνει και πάλι να αποτυπώσει τον αισθησιασμό των πρωταγωνιστών και της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 με το τραχύ, αυθόρμητο στυλ που τον χαρακτηρίζει.

«Είμαι χαρούμενη που συνεργάστηκα με τη Sisley και τον Carlotti, που το στυλ τους ξαναζωντανεύει την ατμόσφαιρα και τις αισθήσεις που χαρακτήριζαν τις καμπάνιες της μάρκας στη δεκαετία του 2000 και οι οποίες παραμένουν εμβληματικές στη μνήμη μου»

«Το απόλυτο αγαπημένο μου κομμάτι είναι το ριγέ κοστούμι με το σακάκι με διπλά πέτα. Λατρεύω το κόψιμο του παντελονιού που αντικατοπτρίζει το στυλ μου».

Τα ρούχα της καμπάνιας, επιλεγμένα από τη στιλίστα Georgia Pendlebury, αντιπροσωπεύουν την πεμπτουσία του στυλ της Sisley, ένα μείγμα λειτουργικού μινιμαλισμού, γοητείας των 90s και ροκ ψυχής. Τα πιο χαρακτηριστικά είναι τα παντελόνια και τα κοστούμια, τα βραδινά φορέματα για τη Bianca και τα πουκάμισα για τον Giacomo, καθώς και οι δερμάτινες τσάντες.


Το κυρίαρχο χρώμα της συλλογής, όπως πάντα, είναι το μαύρο, το οποίο εμφανίζεται και στα φούτερ με κουκούλα και λογότυπο μπροστά, που προορίζονται να γίνουν ένα από τα σύμβολα της μάρκας. Η καμπάνια «La Dolce Vita», η οποία θα προβληθεί τόσο διαδικτυακά όσο και σε περιοδικά και αφίσες, συνεχίζει το ταξίδι της ανακάλυψης της κληρονομιάς της μάρκας. Θα συνοδεύεται από έναν κατάλογο περιορισμένης έκδοσης και μια σειρά εκδηλώσεων στα καταστήματα Sisley.

Hot this week

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Η συγκλονιστική ιστορία του 12χρονου Δημήτρη και η δωρεά των 12.500 ευρώ που του έδωσε ελπίδα

Η ιστορία του Δημήτρη συγκίνησε εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι...

ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΣΙΒΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ: «Χωρίς επιδότηση το πλοίο δεν θα ξανασηκώσει άγκυρα»

Πέντε χρόνια μετά την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης θαλάσσιας σύνδεσης...

ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Οι πρωτοβουλίες για να ξαναζωντανέψει η Μακαρίου και το κέντρο της Λευκωσίας-(Βίντεο)

Μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναπτύξει...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες και στη σύζυγο του 27χρονου – Φέρεται να παραπλάνησε την Αστυνομία

Δεύτερη σύλληψη προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας για...

Topics

ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΣΙΒΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ: «Χωρίς επιδότηση το πλοίο δεν θα ξανασηκώσει άγκυρα»

Πέντε χρόνια μετά την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης θαλάσσιας σύνδεσης...

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για 40άρια – Πότε τίθεται σε ισχύ

Ο καύσωνας επιμένει και η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέα...

VIRAL: Κοράκι πήρε στο κυνήγι γυναίκα – Η απρόσμενη επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό που καταγράφηκε σε δρόμο της Βρετανίας...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ: Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Αμμοχώστου – Λάρνακας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ σήμερα, Παρασκευή, στον αυτοκινητόδρομο...

Related Articles

Popular Categories