BΑT: Σημαντικές επενδύσεις στην Κύπρο με αιχμή την τεχνολογία-Στην παρουσίαση η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου

Η British American Tobacco, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, πραγματοποίησε media event, στο εστιατόριο Pralina Experience στη Λευκωσία, ανακοινώνοντας την επέκταση του επενδυτικού της πλάνου, με την εισαγωγή στην κυπριακή αγορά του προϊόντος θερμαινόμενου καπνού glo. Την εκδήλωση συντόνισε η Ελληνίδα δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο δημοσιογραφικός κόσμος είχε την ευκαιρία να ακούσει τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των: κ. Παντελή Σκλιά, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, κ. Vitalii Kochenko, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΒΑΤ με ευθύνη τις αγορές της Κύπρου, της Ελλάδας, της Μάλτας και του Ισραήλ, κ. Μάριου Αργυρίδη, country manager Kύπρου και της Δρος Sharon Goodall, Επικεφαλής Επιστημονικών Ρυθμιστικών Υποθέσεων του Ομίλου.

Ο Vitalii Kochenko και ο Μάριος Αργυρίδης
Την εκδήλωση συντόνισε η Ελληνίδα δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου.
Η Mαρινέλλα Μανώλη και η Βασιλική Παπαντωνίου
Ο Στέφανος Διανέλλος η Αρετή Δελή, η Βασιλική Πλόσκα και ο Δημήτρης Ιατρίδης
Ο Παντελής Σκλιά

Στιγμιότυπα από τη διάσκεψη όπου οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο προϊόν της εταιρείας

Hot this week

ΠΥΛΑ: Επέστρεψε μετά από επτά χρόνια-Χοροί και χαμόγελα στο Φεστιβάλ Ειρήνης- Έγιναν μια παρέα (Φώτο-Βίντεο)

Μετά από επτά χρόνια διακοπής, το Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης...

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

Topics

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ: Συνελήφθη και 17χρονος – Στο δικαστήριο δύο ανήλικοι

Νέα εξέλιξη καταγράφεται στην υπόθεση επίθεσης εναντίον 16χρονου στην...

Related Articles

Popular Categories